Görüş Bildir
Haberler
Nazlı Çelik Kimdir? Haber Sunucusu Nazlı Çelik'in Ailesi ve Kariyeri Hakkında Merak Edilenler

Nazlı Çelik Kimdir? Haber Sunucusu Nazlı Çelik'in Ailesi ve Kariyeri Hakkında Merak Edilenler

Star TV ekranlarının başarılı sunucusu Nazlı Çelik, deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için düzenlenen ortak yayının sunucuları arasında yer alıyor. İzleyiciler, Haber Sunucusu Nazlı Çelik'in eğitim hayatını ve kariyerini merak ediyor. Medya dünyasının içinde yetişen Nazlı Çelik'in kim olduğu da izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Nazlı Çelik kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte, Nazlı Çelik hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nazlı Çelik Kimdir?

Nazlı Çelik Kimdir?

Nazlı Çelik, 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ayşe Nazlı Çelik, Doğuş Holding'in yöneticilerinde Semra ve Yücel Çelik'in kızıdır. 

İlköğretim ve ortaöğretim eğitimini İstanbul'da tamamlayan Çelik, lise eğitimi için İsviçre'ye gitmiştir. Lise eğitimini İsviçre'de tamamladıktan sonra, ABD'nin Boston şehrinde Emerson College'de psikoloji ve televizyon alanında eğitim almıştır.

Sunucu Nazlı Çelik'in Kariyeri

Sunucu Nazlı Çelik'in Kariyeri

1999 yılında Türkiye'ye dönen Nazlı Çelik, habercilik kariyerine NTV Haber'de polis adliye muhabirliğiyle başlamıştır. 

2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı'nın davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini de içeren bir eğitim almıştır. 

2005 yılında Star TV'ye geçen Sunucu Nazlı Çelik, 2006 yılından beri Star Haber'in sunuculuğunu üstleniyor. 

2008 yılında Uğur Dündar'ın Star Haber sunuculuğu yaptığı dönemde muhabirlik yapan Çelik, bir süre de Hafta Sonu Haberleri'nin sunuculuğunu yapmıştır. 2011 yılında ise hafta içi haberciliğine geri dönmüştür. 

Başarılı ve ödüllü sunucu Nazlı Çelik, televizyonculuk kariyeri boyunca NTV ve Star TV ekranlarında pek çok projeye imza atmıştır.

Nazlı Çelik'in Özel Hayatı

Nazlı Çelik'in Özel Hayatı

Sunucu Nazlı Çelik, 1999 yılında Burak Öztarhan ile dünya evine girdi. Çift 2012 yılında boşandı. Nazlı Çelik'in, 14 Şubat 2015 tarihinde evlendiği Serdar Bilgili ile evliliği 6 ay sürdü. 

Güzel Sunucu Nazlı Çelik'in 15 yaşında Kayra adında bir kızı vardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın