Görüş Bildir
Haberler
NATO Önce Paylaştı Sonra Sildi: 30 Ağustos Paylaşımı ‘Uçtu’

NATO Önce Paylaştı Sonra Sildi: 30 Ağustos Paylaşımı ‘Uçtu’

NATO, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Milli Savunma Bakanlığı’nın etiketleyerek kutlamak mesajı yayınlanmıştı. Yapılan bu paylaşıma Yunanistan tepki göstermişti. Bugün ise paylaşım silindi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Zafer Bayramınız kutlu olsun’

‘Zafer Bayramınız kutlu olsun’

NATO Müttefik Kara Komutanlığı tarafından Türk askerlerinin fotoğrafıyla paylaşılan gönderide, Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı etiketlenmiş; Türkçe olarak, 'Zafer Bayramınız kutlu olsun' denilmişti.

Paylaşımın devamında ise İngilizce olarak, 'Bugün Türk bağımsızlığının 100. yıl dönümü. Zafer ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamalarında NATO ve ötesindeki Türk müttefiklerimizin yanındayız' ifadeleri kullanılmıştı.

Yunanistan tepki gösterdi

Yunanistan tepki gösterdi

NATO Müttefik Kara Komutanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümünü kutlamak için paylaştığı gönderiyi Yunanistan’ın tepkisinin ardından kaldırdı.

NATO’nun paylaşımı sonrası Yunanistan paylaşıma tepki göstermişti. Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'e resmi şikayette bulunduğunu duyurmuş; NATO’nun paylaşımını 'kabul edilemez bir adım' olarak nitelendirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
6
5
5
4
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Aksoy

jsdfnwelvj hiç gülesim yoktu lan, bu kadar gıcık kapıyosanız yani yok olmak üzere gelebilirsiniz