Görüş Bildir
Haberler
Napoli Taraftarı Trabzonspor'un 61. Dakika Şovunu Çok Sevdi

Napoli Taraftarı Trabzonspor'un 61. Dakika Şovunu Çok Sevdi

Batuhan
23.02.2015 - 15:16

Trabzonspor'un 61. dakika şovunu örnek alan Napoli'de taraftarlar, bundan böyle aynı gösteriyi aynı dakikada kendi tribünlerinde gerçekleştirecekler.

İtalya'nın Napoli takımı sürpriz bir kararın eşiğine geldi. UEFA Avrupa Ligi'nde hafta içerisinde Türkiye'de Trabzonspor ile karşılaşan Çizme ekibi, bordo-mavililerin 61. dakika şovuna hayran kaldı. Mavi-beyazlılar bundan böyle tıpkı Trabzonspor gibi bu dakikada gösteriler gerçekleştirecekler. İtalyan ekibinin taraftarları, tüm Napoli maçlarında 61. dakika geldiğinde tribünleri hareketlendirerek tezahüratlar ve görsel şovlarla statta ambiyansı yükseltmeyi planlıyor.

Konuyu gündeme getiren, ülkenin güneyi için otonom bir yönetim modeli isteyen 'Neoborbonico Hareketi' oldu. İtalya bağımsızlık savaşında Napoli kenti ve civarı için önemli bir tarih olan 1861'i işaret eden 'güneyciler' yayınladıkları açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'61 rakamının bizim için de önemi sebebiyle tüm Napoli taraftar gruplarına, her maçın 61. dakikasında tıpkı Türkler'in yaptığı gibi tribün şovlarının yapılmasını öneriyoruz. Böylece bizler için önemli olan 1861'i her seferinde anmış olacağız'

Napoli taraftar gruplarının da öneriyi olumlu karşıladığı, hayran kaldıkları Trabzonspor'un tribün şovunu gerçekleştirmek için harekete geçtikleri ifade edildi.

Milliyet

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0