Görüş Bildir
Haberler
Müzik Tercihlerine Göre Hangi Tarkan Albümü Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Müzik Tercihlerine Göre Hangi Tarkan Albümü Olduğunu Söylüyoruz!

Cemal Saffet
16.10.2017 - 16:26

Dudu musun? Aacayip misin?

1. Öncelikle tercihini söyle bakalım!

2. Bir Sezen Aksu şarkısı seçerek başlayalım...

2. Bir Sezen Aksu şarkısı seçerek başlayalım...

3. Diyelim ki zaman makinesi icat edildi. İlk kimin konserine gitmek isterdin?

4. Dinlemekten en çok keyif aldığın enstrüman hangisi?

5. Müziği genellikle nasıl dinlemeyi tercih edersin?

6. Bu gruplardan hangisi sana daha yakın geliyor?

7. Şimdi de bu şarkı sözlerinden bir tanesini seç!

8. Son olarak diyelim ki birden bir efkar bastı. Bu sanatçılardan hangisini dinlemeyi tercih edersin?

10!

10!

Yaptığın seçimlerden yola çıkarak sen Tarkan albümlerinden 10'sun! Müzik tercihlerinden anladığımız kadarıyla sen tam bir optimistsin! İçinde bulunduğun durum ne kadar can sıkıcı ve umutsuz olsa da bardağın dolu tarafını görüp çabalamaya devam ediyorsun. Üstelik pozitifliğin sadece seni değil, çevrendekileri de etkiliyor. İnsanlar senin yanında daha huzurlu hissediyorlar.

Ahde Vefa

Ahde Vefa

Yaptığın seçimlerden yola çıkarak sen Tarkan albümlerinden Ahde Vefa'sın! Müzik tercihlerine göre sakin ve soğukkanlı bir karakterin olduğunu söyleyebiliriz. Karşılaştığın olaylar karşısında sakince düşünüp en doğru kararı veriyorsun. Varlığın çevrendekilere güven veriyor. Aynen devam! :)

Aacayipsin!

Aacayipsin!

Yaptığın seçimlerden yola çıkarak sen Tarkan albümlerinden Aacayipsin'sın! Müzik tercihlerine göre sen tam bir özgür ruhsun diyebiliriz  Kurallardan, bir şeylere bağlı olmaktan hoşlanmıyorsun. Herkesin kabul ettiklerini sorguluyor, tam anlamıyla özgür olabileceğin günün hayalini kuruyorsun. Umuyoruz aradığın özgürlük sana mutluluk getirir!

Ölürüm Sana

Ölürüm Sana

Yaptığın seçimlerden yola çıkarak sen Tarkan albümlerinden Ölürüm Sana'sın! Müzik tercihlerine göre senin kesinlikle sıcakkanlı bir yapın var. İnsanların birbirine karşı soğuk, uzak, ön yargılı tavırları seni rahatsız ediyor. Samimiyete önem veriyor, bu özelliğinin hayatını kolaylaştırdığını düşünüyorsun. Sadece seni değil tüm çevreni olumlu etkileyen bu özelliğin çok tatlı!

Metamorfoz

Metamorfoz

Yaptığın seçimlerden yola çıkarak sen Tarkan albümlerinden Metamorfoz'sun! Müzik tercihlerine göre senin çok dobra bir karakterin var. Senin için dışın bir! Olduğun gibi davranmak senin için bir yaşam tarzı. Hayatındaki cesur kararlar seni mutluluğa götürecek!

Adını Kalbime Yaz

Adını Kalbime Yaz

Yaptığın seçimlerden yola çıkarak sen Tarkan albümlerinden Adını Kalbime Yaz'sın! Müzik tercihlerine göre hislerini gösterme konusunda ayağın hep frende diyebiliriz. İnsanların neler düşüneceğini hesaba katmadan yapamıyorsun. Bir olay yaşanırken aklından geçenleri pat diye söyleyemiyorsun. Üzerindeki bu çekingenlik sana tatlı bir hava katıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
330
161
101
37
17
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seray Aksu

İnşallah aacayipsin çıkar diyerek geldim aacayipsin çıktı mutluyum 😄😊 bayılıyorum bu albümün her şarkısına!

psyhedelichead

Ahanda Tarkan'ın ilk aldığım albümü Aacayipsin! ve hala da dinlerim bu albümü..