Görüş Bildir
Haberler
Mutlu bir ilişkiye giden yol

Mutlu bir ilişkiye giden yol

uplifers .com
02.07.2014 - 14:17

Hayattaki en büyük arzularımızdan biri, aşkı bulmak. Sevmek, sevilmek ve yakınlık kurmak hepimizin hayali. Ancak yaşamın üzerimize yüklediği sorumluluklar ve stres, aşkı bulmamızı da zorlaştırıyor.

İlişkilerin devamı için en önemli şeyin partnerler arası iletişim olduğu açık. Herkes birbirinden farklı olduğu için, mükemmel ilişkinin formülü diye bir şey de maalesef yok. Ancak mutlu bir ilişkiyi sürdürülebilir hale getirmek, genelde aynı yollar üzerinden geçiyor. Uplifers olarak, bu yolda size rehberlik etmesi için 15 yılı aşkın bir süredir Pschologytoday.com’da yazarlık yapan Hara Estroff Marano’nun önerilerini bir araya getirdik.

  • Partnerinizi akıllıca seçin. Birinden etkilenmemizin birçok neden var ve bir kısmı kontrolümüz dışında gelişiyor. Ancak yine de partnerinizi seçerken, karakterine, kişiliğine, değerlerine, çevresiyle olan ilişkilerine dikkat etmenizde fayda var.

  • İlişki hakkındaki düşüncelerinizin farkında olun. Partnerinizin ilişkiler hakkındaki görüşlerini de mutlaka öğrenin. Benzer fikirlere sahip olmanız, ileride yaşayacağınız anlaşmazlıkların önüne geçecektir.

  • Cinselliği aşkla karıştırmayın. Özellikle ilişkinin başlarındaki heyecan ve karşınızdakine duyduğunuz cinsel çekim, aşık olduğunuzu düşünmenize yol açabilir.

Devamı: http://www.uplifers.com/mutlu-bir-iliskiye-giden-yol/#ixzz36JDC4uJy

Kaynak: http://www.uplifers.com/mutlu-bir-ili...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın