Görüş Bildir
Haberler
Mutlu Bir İlişkinin Gizemleri

Mutlu Bir İlişkinin Gizemleri

Kahkahaha
03.12.2014 - 02:52 Son Güncelleme: 04.12.2014 - 12:13

Mutlu Bir İlişkinin Gizemleri

Aşk ilişkisinde iki tarafın da mutlu ve huzurlu olması ilişkinin sağlığı açısından çok önemli... Mutluluğu yaşamak ve yaşatmak çiftlerin elindedir. Aşağıda mutlu bir ilişki için yazdığımız önerileri dikkate alıp uygulamaya başladıktan bir süre sonra birlikteliğinizdeki olumlu gelişmeleri siz de göreceksiniz.

Orantılı olun

Bütün olay kendi hayatınız ile ilişki hayatınız arasındaki orantı sağlamakta bitiyor. Burada orantı çok önemlidir. Çünkü sadece kendinize vakit ayırıp eşinizi boşlarsanız veya kendinizi tamamıyla ona adayıp kendinizi unutmanız çok tehlikelidir. Bu orantıyı kurmak sadece birlikteliğiniz için değil, kendinize olan saygınız için de oldukça önemli.

Özverili olmayı unutmayın.

Birlikteliğinin uzun süreli ve keyifli olması için en önemli noktalardan bir tanesi de eşlerin taraflı olarak birbirlerine karşı özverili olmasıdır. Unutmayın ki artık yalnız değilsiniz, eşinizle birlikte ortak bir hayat yaşamaya çalışıyorsunuz. Tabii ki zevkleriniz ve talepleriniz her zaman aynı olamaz ancak bu konularda birbirinize karşı özverili olursanız ilişki çok daha kaliteli olacaktır. Bencil davranmanız ilişkinize oldukça fazla zarar verecektir.

Sorunları içinize atmak yerine onunla paylaşın.

Sevmek, mutlu olmak ile birlikte kızmak, üzülmek de aynı şekilde her insanın sahip olduğu hislerdir. Eğer canınızı sıkan bir konu varsa, bunu eşinizle rahat bir şekilde paylaşabilmelisiniz. Canınızı sıkan konu karşı taraf dışında herhangi bir şey de olabilir. Önemli olan canınızı sıkan konu değil, o konuyu içinize atmayıp paylaşmanızdır. Böyle olunca hem siz rahatlarsınız, hem de aranızdaki dostluğu sağlamlaştırırsınız. Şunu da unutmayın ki, içinize attığınız en ufak bir sorun bile ileride çok büyük problemler oluşturabilir.

Söyleyecek bir şeyleriniz olsun.

İki tarafında korktuğu bir şey vardır. Mesela, bir akşam yemeğine çıktınız ancak konuşacak bir şey bulamıyorsunuz… Bu durumla karşılaşmamak tamamıyla size bağlıdır ve bunun için size keyif verecek bir şeyler yapmalısınız. Örneğin resim yapmak, kitap okumak veya spora gitmek olabilir. Böylelikle size keyif veren şeyleri yapmakla birlikte eşinize söyleyecek farklı şeyleriniz de olur.

Kız arkadaşlarınızı boşlamayın.

Genel olarak ilişkinin ilk zamanlarında kız arkadaşlara ayrılan vakit hiç denilecek kadar azalır. Bu heyecan dolayısıyla olan doğal bir durumdur ve bir süre sonra normal haline döner. Ancak bazen bu durum normal haline dönmez ve kız arkadaşlarınızı boşlamış olursunuz. Bu da yapılan büyük bir yanlıştır. Arkadaşlarınızla dertleşmek sizi rahatlatır ve sıkıntılarınızı azaltır. Bununla birlikte bu hareket, aynı zamanda hem aşk ilişkinizi hem de arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz açısından çok önemli bir adım olacaktır.

Kaynak: http://www.kahkahaha.com/mutlu-bir-il...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın