Görüş Bildir
Haberler
Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Al Pacino Filmi

Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Al Pacino Filmi

PYT
06.06.2015 - 21:04 Son Güncelleme: 08.06.2015 - 00:18

1. The Godfather-2

1. The Godfather-2

Oscarı Robert De Niro'nun kaptığı 'Al Pacino'ya niye vermediler acep'diye düşündüren bir başyapıttır The Godfather II.Üç filmde muhteşem olmasına rağmen ikinci filmin yeri bir ayrıdır.Devam filmleri kötü olur tezini çürütendir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Carlito's Way

2. Carlito's Way

Filmin sonunu başında gösterseler bile 'hadi bee bir umut' diyerek izlediğim,hapisten çıkınca kendine yeni bir yol çizmek isteyen fakat bir türlü beladan kurtulamayan Carlito Brigante'nin hikayesi.Film bittikten sonra 'ahh bee Carlito' diye iç geçirebilirsiniz.

3. Dog Day Afternoon

3. Dog Day Afternoon

Belki de Al Pacino'nun en  gerçekçi oynadığı film.Sonunda ne olacak diye meraktan öldüren fakat sonu buruk biten efsanevi bir filmdir.

4. Scent of a Woman

4. Scent of a Woman

En iyi drama erkek oyuncu oscarını aldığı filmdir.Al Pacino burada bilinen ve çok sevilen mafya tiplemesinin dışında bir karakteri canlandırmıştır.Tango sahnesi ve ferrari kullanışı unutulmaz anlardandır..

5. Heat

5. Heat

İki yetenekli İtalyan olan Al Pacino ve Robert De Niro'nun karşılıklı diaologlarla döktürdüğü çok uzun olmasına rağmen gözünüzü ekrandan alamayacağınız bir film.

6. Scarface

6. Scarface

Pacino'nun mükemmel Küba aksanıyla oynadığı mafya filmlerinin başında gelen replikleriyle ünlü film.Filmin senaryosu basit olmasına rağmen filmi ayakta tutan ve ilklere taşıyan bir Al Pacino..

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Serpico

7. Serpico

En iyi erkek oyuncu dalında ilk defa oscara aday olduğu filmdir.Yaşanmış bir olayı anlatmaktadır.Polis Teşkilatı'nda görevli polis memuru olan Serpico'nun dürüstlüğünü konu alır.

8. Donnie Brasco

8. Donnie Brasco

'Kötü bir haberim var.Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi.Artık her şey adamına göre.' repliği gibi birbirinden efsane dialoglarla  akıllarda kalan iki muhteşem oyuncu olan Johnny Depp ve Al Pacino'nun beraber oynadığı harikulade bir gangster filmi.

9. Scarecrow

9. Scarecrow

Filmin başında Max'a (Gene Hackman) uyuz olduğum,Lionel'in(Al Pacino) son kalan kibritini tanımadığı yabancı birine hiç çekinmeden vermesiyle dostluklarının başladığı ve iyi bir dost oldukları film.Çocuğuna aldığı hediyeyi sürekli yanında taşıması yürek burkan yerlerin başında.Filmin sonunda ağlamamak elde değil.

10. You Don't Know Jack

10. You Don't Know Jack

Ötenaziyi savunan ve bu uğurda çalışan Jack Kevorkian'ın gerçek hikayesi.Film beklenen aksine durağan olmasına rağmen izlenilebilirliğinden ödün vermiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berhan Onur

olm şu filmin adını bi öğrenemediniz la godfather laaaaa!!!!!!!!!!!!