Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Denizli Madrid'e Gitti

Mustafa Denizli Madrid'e Gitti

Enver K.
25.11.2015 - 14:02

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yeni teknik direktör Mustafa Denizli, Madrid'e gitmek üzere yola çıktılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve teknik  direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli, sarı-kırmızılı ekibin UEFA  Şampiyonlar Ligi'nde bugün Atletico Madrid'le oynayacağı maçı takip etmek üzere  İspanya'ya gitti. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Madrid'e hareket eden Dursun  Özbek ile Mustafa Denizli'ye, yönetim kurulu üyeleri Ali Yüce, Fatih İşbecer ve  İsmail Sarıkaya da eşlik etti. 

Havalimanı girişinde basın mensuplarına açıklama yapan Özbek, 'Hocamız  ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte maçı izlemeye gidiyoruz. İnşallah iyi bir  neticeyle döneceğiz' dedi. 

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, Madrid'e gidip gitmeyeceklerinin  sonradan netleşmesi konusunda , 'Hocamla beraber programlarımız vardı. Dün  Florya'da ve Türk Telekom Arena'da incelemelerde bulunuldu. Program çerçevesinde,  vakit olması halinde maçı izlemeye gideceğimizi kendisi de ifade ediyordu zaten.  Ayarlamalar yapıldı. Bugün de beraber gidiyoruz. Yarın ise dönüşümüzde imza töreni yapacağız' ifadelerini kullandı.

Denizli: "Taffarel, yanlarında olmamı istedi"

Denizli: "Taffarel, yanlarında olmamı istedi"

Mustafa Denizli, bugün takımın başında sahaya çıkacak olan antrenör  Claudio Taffarel'in, kendisini aradığını ve yanlarında olmasını istediğini  aktardı. 

Normalde bugün de incelemelerine devam edeceğini aktaran Denizli,  şunları söyledi: 

'Dün akşam Taffarel bana, 'hocam sen bugünkü işleri yarın da  halledersin, yanımızda ol' dedi. Yönetim kurulumuz da böyle bir hazırlığı  yapınca, incelemeleri kısa kestik. Bugün aslında Florya'da olacaktım. Bir günde  tamamlanacak işler de değil. Yarın kaldığımız yerden devam edeceğiz. Şimdi gideceğiz, maçımızı izleyeceğiz, takımımızın yanında olacağız ama hiçbir  müdahalem olmadan, tüm desteğim onlarla. Şu an takımla bir şeyler yapmam mümkün  değil. Yetki sahibi değilim. Onların yanında olmak, Taffarel hocamızın söylediği  gibi bir katkı sağlayacaksa, hiç düşünmeden orada bulunacağım.' 

Denizli, takım otelini ziyaret ederek vakitlerini almadan başarılar  dileyeceğini ve maçı izlemeye geçeceğini dile getirdi. 

Bugün takımın başında sahaya çıkmasını sağlayacak şekilde işlerin  erken tamamlanmasının daha önceden sağlanıp sağlanamayacağı yönündeki soru  üzerine tecrübeli teknik adam, 'Olamazdı. Pazartesi günü anlaşıp, salı günü yola  çıkacaksınız. Hiçbir çalışma yapmadan, bilgi sahibi olmadan ekstrem bir durum  olur. Benim kafamda öyle bir şey olmazdı' yanıtını verdi. 

Denizli ayrıca, daha önce birlikte çalıştığı İtalyan kondisyoner  Stefano Morreno ile görüştüğünü de vurgulayarak, 'Olumlu bir görüşme oldu ama  diğer konular benimle ilgili değil. Ben sadece talep ederim. Yönetimle  uyuştukları takdirde, ki uyuşamayacakları bir durum olmaz, muhtemelen birliktelik olur' değerlendirmesinde bulundu. 

Şampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
0
0
0
0