Görüş Bildir
Haberler
Mürekkep Testine Göre Tahammül Edemediğin İnsan Tipini Söylüyoruz!

Mürekkep Testine Göre Tahammül Edemediğin İnsan Tipini Söylüyoruz!

miray soysal
30.12.2022 - 20:02

'Ya ben artık sana tahammül edemiyorum!' dediğin insanlar illaki olmuştur. İşte o kişiler sergiledikleri davranışlarla çoğu zaman enerjimizi içimizden sökerler. Peki kim bu insanlar? Bu mürekkep testine göre sana o tahammül edemediğin insan tipini anlatıyoruz.

Hadi Teste!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burada ne gördüğünü seç bakalım!

Burada ne gördüğünü seç bakalım!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Uyumsuz İnsan

Hayattaki hiçbir şeyden mutlu olmayan bazı insanlar vardır. Bu insanlar devamlı şikayet ederler ve başlarına gelen en ufak talihsizliğe bile sürekli söylenirler.  Çoğunlukla en mutlu günü, en huzurlu saatleri mahfeden bu kişilere senin kesinlikle tahammülün yok. Çünkü bu kişiler çok yürüyünce söylenir, aç kalırsa mızmızlanır, gittiği yeri beğenmez ya da gidilmesi gereken bir yere gitmez... Sen anladın o tipi değil mi? Sanki dünyaya negatif saçmak için gelmiş o insanlara, doğal olarak tahammül edemiyorsun. Sana göre, bir insanla aynı şeyleri yapmayı sevmeseniz bile birbiriniz için buna katlanabilmelisiniz. Çünkü insan ilişkileri ve sevgi fedakarlık gerektirir.

Değersiz hissettiren

Söylediğin sözlere ya da hissettiklerine önem vermeyen insan... Ne yaparsan yap onu mutlu edemezsin. Çabanı görmezden gelir ve devamlı memnuniyetsiz tavrı ile canını sıkar. Ona göre dünyanın merkezinde hep kendisi vardır bu yüzden onun istekleri öncelikli olmalıdır. Bu tip davranışlar hiç sana göre değil. Çünkü fikirleriniz, değerleriniz ve ihtiyaçlarınız birbirinizden daha önde olmamalı. Karşındaki kişinin sana karşı duyarsız ve sevgisiz olması senin tahammül edebileceğin bir şey değil. Doğrusu da bu zaten! Sen, kararlarına ve sana saygı duyan biri ile anlaşabilirsin. Zaten seni değersiz hissettirecek olanlara değil, el üstünde tutacak insanlara layıksın. Eğer bir gün bir yerlerde sana kendini değersiz hissettiren kişilere rastlarsan arkana bakmadan kaç! Çünkü bu ruh emiciliğin bir sonu yok...

Müdahaleci insan

Giyiminden, konuşma biçimine değin seni değiştirmeye çalışan biri ile aynı ortamda bile bulunmak istemezsin. Çünkü sağlıklı olan her ilişkide tarafların karşılıklı olarak birbirlerinin hayatlarına müdahale etmediğini çok iyi biliyorsun. Aşırı kıskançlığın çok sevmeden kaynaklanmadığının da bilincindesin. Birbirinizin farklı zevklerine ve isteklerine değer vermeniz senin için çok önemli. Karşılıklı olarak önemsediğiniz, kıskansanız bile birbirinizi sıkmadığınız davranışlar sana göre. Bu yüzden kıskançlığa ve özgürlüğüne müdahaleye tahammülün yok. Zaten neden olsun? Senin fikirlerin ve değerlerin her şeyden önemli. Sen değiştirmek istemediğin sürece buna kimsenin müdahale etmeye hakkı yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
25
19
7
5
4
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cool adam

Değersiz hissettiren

Diğdem Çakır

Müdahaleci insan Giyiminden, konuşma biçimine değin seni değiştirmeye çalışan biri ile aynı ortamda bile bulunmak istemezsin. Çünkü sağlıklı olan her ilişkid... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Değersiz hissettiren..