Görüş Bildir
Haberler
TV
Mükemmel Eşleşme 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Mükemmel Eşleşme Yeni Bölüm Fragmanı

Mükemmel Eşleşme 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Mükemmel Eşleşme Yeni Bölüm Fragmanı

GNS
14.08.2022 - 23:24

TRT1'in sevilen yapımlarından Mükemmel eşleşme 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Mevsim'in kaybolması herkesi panikletir. Ece'nin Kerem takıntısı ise hala sürmektedir. Kendine onu bir hedef haline getiren Ece, Berke'nin söylediklerini bile ciddiye almaz. Pınar'ın ailesi kendi arasında nişan atmaya karar verse de, Kerem'in ailesi Ece'ye karşı Kerem'in nişanlı olduğunu ısrarla vurgular. Peki Mükemmel Eşleşme yeni bölümde neler olacak? İşte Mükemmel Eşleşme 6. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mükemmel Eşleşme yeni bölümüyle ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Mükemmel Eşleşme yeni bölümüyle ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

TRT1'in Mint Motion Pictures imzası taşıyan yeni dizisi Mükemmel Eşleşme, Birol Güven'in kaleminden çıkan senaryosu ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Ahmet Kayakesen ve Gizem Sevim'in başrollerinde yer aldığı dizi, yeni nesil bir aile komedisini ekran karşısına çıkartıyor. Peki Mükemmel Eşleşme yeni bölümde neler olacak? İşte Mükemmel Eşleşme 6. bölüm fragmanı...

Mükemmel Eşleşme 6. Bölüm Fragmanı

Mükemmel Eşleşme Son Bölümde Neler Oldu?

Mükemmel Eşleşme Son Bölümde Neler Oldu?

Kerem'in eski sevgilisi Ece'nin Türkiye'ye dönmesi herkesin büyük bir sorunu haline gelir. Kerem'i hiç unutamayan Ece onu terk ettiği için de son derece pişmandır.

İngiltere'den kalkıp dönen Ece'nin tek derdi ise Kerem'le yeniden bir araya gelmektir. Kerem'i kendisine takıntı haline getiren genç kadının gözü artık hiçbir şey görmez durumdadır. Kerem'in hayatına girmeye çalışan Ece, büyük ve tehlikeli planlar yapmıştır.

Mahalleye gelen gizemli adam ise büyük bir tedirginlik yaratır. Firuze ve Cevat'ın evini gözetleyen isim aileyi de takibe alır. Adamın ne yapmaya çalıştığı ise merak konusu olur.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın