Görüş Bildir
Haberler
TV
Mükemmel Eşleşme 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Mükemmel Eşleşme Yeni Bölüm Fragmanı

Mükemmel Eşleşme 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Mükemmel Eşleşme Yeni Bölüm Fragmanı

GNS
07.08.2022 - 21:29 Son Güncelleme: 07.08.2022 - 21:32

TRT 1'in sevilen romantik komedi dizisi Mükemmel Eşleşme 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Mükemmel Eşleşme yeni bölümde; Fadime'nin mektubu hala sır konusudur. Ahmet ise baskılarını sürdürmektedir. Pınar ve Kerem ise tüm bu kargaşanın içinde evlilik hazırlıklarını yapmaya çalışır. Bu aşamada Fadime'nin nişanı atma kararı ise büyük bir şok olur. Peki Mükemmel Eşleşme yeni bölümde neler olacak? İşte Mükemmel Eşleşme 5. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1'in yeni sezon dizilerinden Mükemmel Eşleşme, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

TRT 1'in yeni sezon dizilerinden Mükemmel Eşleşme, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

MinT Motion Pictures imzası taşıyan Mükemmel Eşleşme dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Kavuk oturuyor. Birol Güven'in kaleminden çıkan dizinin başrollerinde ise Ahmet Kayakesen ve Gizem Sevim yer alıyor. Aile zoruyla görüşen ve modern görücü usulü sayesinde birbirlerine aşık olan iki gencin hikayesini anlatan Mükemmel Eşleşme, her cumartesi akşamı 20:00'da TRT 1'de.

Mükemmel Eşleşme 5. Bölüm Fragmanı

Mükemmel Eşleşme Son Bölüm Özeti

Mükemmel Eşleşme Son Bölüm Özeti

Aile bireyleri Fadime'ye gelen mektup yüzünden merak içindedir. Herkes mektupta ne yazdığını merak etse de Fadime asla bir cevap vermez. Fakat mektupta yazanlar Fadime ve aile bireylerinin hayatını tamamen değiştirecektir.

Fakat Fadime'nin herkesten sakladığı mektup bir şekilde Ahmet'in eline geçer ve Ahmet bunu koz olarak kullanmaktan çekinmeyecektir. Kerem ise Pınar'a romantizm dolu bir sürpriz hazırlamakla meşguldür. Pınar ise bunun karşısında Kerem'e bir kez daha aşık olur.

Evlilik arifesinde kız tarafı erkek tarafını yemeğe davet eder. Evde hazırlıklar sürerken başlarına gelen büyük aksilik herkesi zor durumda bırakacaktır. Erkek tarafıysa bu yemek bahsinde büyük bir beklenti içindedir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın