Görüş Bildir
Haberler
Euro 2016'da İzlerken Ulan Ne Top Oynuyor Be Diyeceğimiz 24 Genç Futbolcu

Euro 2016'da İzlerken Ulan Ne Top Oynuyor Be Diyeceğimiz 24 Genç Futbolcu

EURO 2016'ya artık sayılı günler kala heyecanımız dorukta! EURO 2016'ya damga vurabilecek genç futbolcuları forma şansı bulabilecek oyuncular arasından seçerek sizin için derledik. Biz 23 yaş ve altını genç olarak değerlendirdik.

Kimilerinin ismi çok tanıdık ama bakarsınız bazılarının ismi turnuvadan sonra hafızalarımıza kazınacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

24. Granit Xhaka - İsviçre

24. Granit Xhaka - İsviçre

23 yaşındaki orta saha oyuncusu tam anlamıyla kaya gibi bir futbolcu. Bu mayıs ayında 30 milyon pound karşılığında Arsenal’e transfer oldu. Arsene Wenger’in yeni gözdesi diyebiliriz. Bakalım abartıldığı kadar var mı?

23. Julian Draxler - Almanya

23. Julian Draxler - Almanya

22 yaşındaki orta saha oyuncusu Wolfsburg forması terletiyor. Aslında 4 sene önce muhteşem bir çıkış yakalayan Alman futbolcu sonrasında düşüşe geçse de bu sezon tekrar formunu yakaladı. Dünyanın güzide kulüpleri bu çocuğun peşinde. E vardır bir bildikleri herhalde.

22. Divock Origi - Bekçika

22. Divock Origi - Bekçika

21 yaşındaki forvet oyuncusu Liverpool’da pek fazla forma şansı bulamasa da hızı ve yeteneğiyle göz dolduruyor. Şimdilik tam bir hamle oyuncusu fakat sağlam bir Jürgen Kloop eğitimiyle dünya yıldızı olabilir.

21. Mateo Kovacic - Hırvatistan

21. Mateo Kovacic - Hırvatistan

22 yaşındaki oyuncu Real Madrid'de forma giyiyor. İnter’den Real Madrid'e neden transfer olduğu hala anlaşılamayan Kovacic çok fazla forma şansı bulamasa da milli takımda patlama yapabilir. (İnşallah Babacan’a patlamaz)

20. Dele Alli - İngiltere

20. Dele Alli - İngiltere

1996 doğumlu orta saha oyuncusudur. Tottenham, kendisini 5 milyon pound'a sessiz sedasız transfer etti. Stil olarak Yaya Toure'yi andırmakta. Uzun boyuna göre (1.88 cm) top tekniği üst düzey, uzaktan şutları sağlam, oyunu iyi okuyor, pasları da iyi ancak bir defansif orta sahaya göre top kapması biraz zayıf ve fiziksel olarak güçsüz. Bu turnuvada çok beklentim yok ondan ama bir bakmışsınız dünya yıldızı olmuş. Belli mi olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

19. Leroy Sane - Almanya

19. Leroy Sane - Almanya

Schalke 04 takımında sağ kanat pozisyonunda oynayan 20 yaşındaki oyuncu bu sezon 42 maça çıkıp 9 gol attı. Annesi ritmik jimnastikte eski bir şampiyon, babası ise Senagal milli takımının eski futbolcusu Souleyman Sane. Enteresan bir karışımın ürünü olan Sane şans bulursa yıldızı parlayacak gençlerden. İnanmayanlar bu çocuğu 3 dakika kadar izleseler bana hak verirler.

18. Nicolae Stanciu - Romanya

18. Nicolae Stanciu - Romanya

Steaua Bükreş’in maestrosu olan 23 yaşındaki futbolcu geleceğin yıldız adaylarından. Belki de Hagi’den sonra Romanya’nın efsane 10 numarası olabilir. Bakalım turnuvada bu ışığı görebilecek miyiz?

17. Breel Embolo - İsviçre

17. Breel Embolo - İsviçre

Henüz 18 yaşında Basel formasıyla Avrupa'da en üst seviyelerde oynamışlığı var ve milli takımda düzenli forma giymeye başladı. Bu yaşta bu hız-güç kombinasyonu üstüne gayet iyi bir top tekniği ve bitiricilik cidden çok nadir görülebilecek özellikler.

16. David Alaba - Avusturya

16. David Alaba - Avusturya

Çok tanıdık bir isim. 23 yaşındaki sol bek Bayern Münich’te forma giymektedir. Avusturya milli takımının önemli bir parçası olan Alaba Avusturya’nın en genç yaşta forma giyen oyuncusudur.

15. Julian Weigl - Almanya

15. Julian Weigl - Almanya

20 yaşındaki oyuncu Dortmund’da oynuyor. Orta sahada oynayan oyuncu çok çelimsiz olmasına rağmen geleceğin yıldız adaylarından. Bakalım bu turnuvada kendini gösterip her Dortmund oyuncusu gibi Bayern Münih'in transfer listesine girecek mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Ricardo Rodriguez - İsviçre

14. Ricardo Rodriguez - İsviçre

23 yaşındaki oyuncu Wolsfburg forması terletiyor. Gelecek vaat eden sol bekler arasında 1 numara diyeceğim ama 23 yaş artık genç sayılmıyor kimilerine göre. Bu adam çok rahat hücuma çıkan, goller atan, fiziği güçlü, savunması çok iyi bir futbolcu. Barcelona’nın kendisini istemesi ile ilgili 'Her şey kariyer değildir, orada yedek kalıp forma bekleyeceğime kendi kulübümde kendi takımımı yaratmaya çalışırım daha iyi.' demiştir. Helal olsundur!

13. John Stones - İngiltere

13. John Stones - İngiltere

Henüz 22 yaşında ama dehşet'ül vahşet bir adam. Vidic - Ferdinand ekolünden, güçlü ve ayağına hakim. Sağ bek pozisyonunda da oynayabiliyor. Everton bu çocuktan iyi para kazanır.

12. Emre Mor - Türkiye

12. Emre Mor - Türkiye

18 yaşındaki oyuncu 2016 yılının başından itibaren FC Nordsjælland'ın A takımında forma giyiyor. Fatih Terim’in dediği gibi sıra dışı bir futbolcu. Türk futbolunun böylesine hızlı ve teknik oyunculara çok ihtiyacı var.

11. Kingsley Coman - Fransa

11. Kingsley Coman - Fransa

19 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sene Juventus’tan kiralandı ve Bayern Münih formasıyla 13 maça çıktı, 3 de gol attı. Düşünsene Juventus’tan Münih’e kiralanıyorsun. Akhisar’a falan değil yani. Forma şansı bulursa çok can yakacağı buradan belli.

10. Jason Denayer - Belçika

10. Jason Denayer - Belçika

20 yaşındaki oyuncu Kompany’nin sakatlığı sebebiyle kendisine milli takımda şans buldu. Bu sene Galatasaray’dan tanıdığımız oyuncu City’e geri döndü. Yaşına rağmen yetenekli ve teknik olan oyuncudan beklenti büyük.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Stephen El Shaarawy - İtalya

9. Stephen El Shaarawy - İtalya

23 yaşındaki forvet oyuncusu Monaco’nun oyuncusudur fakat bu sezonu kiralık olarak Roma’da geçirdi. Daha önce Milan tecrübesi de olan oyuncudan çok şey bekleniyor. Bana göre bu turnuvadaki performansı hayatını değiştirebilir.

8. Romelu Lukaku - Belçika

8. Romelu Lukaku - Belçika

23 yaşındaki oyuncu 1.91 boyundadır ve Everton’da 10 numaralı formayı terletmektedir. Chelsea’ye yeni Drogba olarak gelmişti fakat bekleneni veremediği için 2014’te Everton’a kiralandı. Tabi Everton fırsatçılığını konuşturup oyuncunun bonservisini aldı. Chelsea şimdi büyük bir meblağ ödeyip oyuncuyu geri almak istiyor. (Gelen gideni arattı tabi.)

7. Yannick Ferreira Carrasco - Belçika

7. Yannick Ferreira Carrasco - Belçika

22 yaşındaki ortasaha-forvet oyuncusu yaklaşık 20 milyon euro bedelle Atletico Madrid’e transfer oldu. Bu sene Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid’e attığı gol maçı uzatmaya götürse de kupayı getirmedi. Belki de son yılların yükselen takımı Belçika ile kupaya uzanır.

6. Oğuzhan Özyakup - Türkiye

6. Oğuzhan Özyakup - Türkiye

23 yaşındaki futbolcu verdiği şık paslar, akıllı oyunu ve takımı bir maestro gibi yönetmesiyle Beşiktaş’ın bu seneki şampiyonluğunda önemli bir paya sahip. Milli takıma da böyle bir oyuncu kesinlikle lazımdı. Atiba’yla uyumunu Selçuk’la da yakalarsa keyif sigaralarını ardı ardına yakarız.

5. Raheem Sterling - İngiltere

5. Raheem Sterling - İngiltere

21 yaşındaki futbolcu 4 Temmuz 2015’te, 49 Milyon Pound gibi uçuk bir bonservis bedeliyle Liverpool’dan Manchester City'e transfer oldu. City’de şu an bekleneni veremedi fakat bu turnuva kendini göstermesi için bulunmaz bir nimet.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Hakan Çalhanoğlu - Türkiye

4. Hakan Çalhanoğlu - Türkiye

22 yaşında olan futbolcu Bayer Leverkusen forması giymektedir. Almanya Bundesliga tarihinin ve dünyanın en iyi serbest vuruş kullanan oyuncularındandır. Bir ara Töre’yle kapışıp milli formadan uzaklaşsa da aralarında barış sağlandı ve geri döndü. Selçuk İnan’la frikik kavgası yapmazlar inşallah.

3. Emre Can - Almanya

3. Emre Can - Almanya

22 yaşındaki Türk asıllı orta saha oyuncusu Liverpool’da görev yapmaktadır. Almanların bize attığı en büyük çalımlardan biridir.

2. Marcus Rashford - İngiltere

2. Marcus Rashford - İngiltere

18 yaşındaki oyuncu bu sene Manchester United formasıyla attığı gollerle dikkat çekti. Aldığı parayı sorsanız Roneey’nin sakız parası etmez. Mourinho’nun forvetteki gözdesi olacağı kesin. Bakalım milli takımda şansı yaver gidecek mi?

1. Alvaro Morata- İspanyol

1. Alvaro Morata- İspanyol

Real Madrid'de istenilen patlamayı yapamayan İspanyol yıldız, Juventus'ta tam anlamıyla şov yaptı. Son yıllarda forvet sıkıntısı çeken son şampiyonun derdine deva olacak genç yıldız.

Bonus: Paul Pogba - Fransa

Bonus: Paul Pogba - Fransa

Hala ininden çıkmayıp, Pogba'yı tanımayanlar varsa diye bonusa ekleyelim. 😂 23 yaşında ve Juventus'ta forma giymektedir. Son yıllarda izlemesi inanılmaz keyif veren futbolcuların başında gelen genç yıldız Euro 2016'ya kesinlikle ama kesinlikle damga vuracaktır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
38
13
9
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Eğer defans hattı topu ileriye çıkarmakta zorlanmaz ve Oğuzhan sürekli topu geri gelip almak zorunda kalmazsa göreceksiniz müthiş oyun zekası var.Arda,Hakan,... Devamını Gör

Eren Gündoğdu

Listenin yarısından çoğu avrupada tanınmış takımlarda oynuyor gayette iş yapıyor, fazla tanınmamış parlama şansı olan gençler konulsa daha iyi olurdu

Aynı zamanda futbol oyunlarında da çok iyi iş yapan oyunculardır.