Görüş Bildir
Haberler
Muharrem Sarıkaya Kimdir? Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya Kaç Yaşında? Tokat Olayı Nedir?

Muharrem Sarıkaya Kimdir? Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya Kaç Yaşında? Tokat Olayı Nedir?

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın hayatı hakkında çıkan haberlerden sonra merak konusu oldu. Muharrem Sarıkaya, son günlerin en çok merak edilen isimlerinden biri haline geldi. 19 Aralık Pazar günü Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportajı sırasında İHA muhabirine attığı tokat ile gündeme gelmişti. Peki Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hangi olayla gündem oldu? İşte merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle Gaziantep'e giderek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptı. Yayın sırasında oluşan aksaklığı gidermeye çalışan İHA muhabirine tokat atan Muharrem Sarıkaya’nın o anki görüntüleri, tüm ülkede gündem oldu. Görüntülerin yayılmasının ardından da Muharrem Sarıkaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? soruları yoğun şekilde araştırılmaya başlandı. Peki, Muharrem Sarıkaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Tokat Olayı Nedir? Neler Olmuştu?

Tokat Olayı Nedir? Neler Olmuştu?

Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i konuk aldığı yayında ses kontrolü yapan İHA Muhabiri Ahmet Demir'e tokat attığı videonun ortaya çıkmasının ardından bir şiddet iddiası daha dile getirildi. İşte o görüntüler...

Muharrem Sarıkaya Kimdir?

Muharrem Sarıkaya Kimdir?

1961 yılında Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde dünyaya gelen Muharrem Sarıkaya gazeteci ve yazardır. Sarıkaya, Habertürk gazetesi Ankara Temsilcisidir.

Haber türk gazetesinden daha önce uzun yıllar Hürriyet gazetesinde çalışan isim, son yıllarında Sabah gazetesi Ankara Temsilciliği'nde ve sonrasında yazar olarak 5 Nisan 2009 tarihine kadar çalışmıştır.

18 Haziran 2009 tarihinde Çiğdem Toker'in istifası ile boşalan Habertürk gazetesi, Habertürk TV ve Habertürk internet sitesinin Ankara Temsilciliği görevine getirilmiştir. Ayrıca Sarıkaya, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde Medya ve Uluslararası İlişkiler isimli dersi vermektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın