Görüş Bildir
Haberler
Muharrem İnce ile Doğu Perinçek Arasında 'Tavşan Aday' Gerginliği! 'Erdoğan Abine Söyle...'

Muharrem İnce ile Doğu Perinçek Arasında 'Tavşan Aday' Gerginliği! 'Erdoğan Abine Söyle...'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in 'tavşan aday' iddialarına Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den sert yanıt geldi. İnce sosyal medya hesabından Perinçek'e seslenerek, 'Bu büyük sırrı (!) kulağına Erdoğan mı fısıldadı? Erdoğan abine söyle, sadece Doğu yetmez Batı’da da ne kadar müfteri varsa üzerimize salsa bize vız gelir tırıs gider.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seçim tarihi yaklaştıkça siyasetçilerin kullandığı dil de sertleşmeye devam ediyor.

Seçim tarihi yaklaştıkça siyasetçilerin kullandığı dil de sertleşmeye devam ediyor.

Kendi adaylığı için yüz bin imza toplayamayan ve Cumhur İttifakı'ndan red yiyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı bir televizyon programında Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile ilgili iddialarda bulundu.

Perinçek, 'Muharrem İnce’yi, Tayyip Erdoğan karşı tarafın oylarını bölsün diye destekliyor. İnce oyları bölmek için tavşan aday' dedi.

'Bunlar Amerikan siyasetinde görülen şeyler'

'Bunlar Amerikan siyasetinde görülen şeyler'

Muharrem İnce'nin dans görüntülerini de eleştiren Perinçek, 'Dans ederek Türkiye'nin sorunlarını çözemezsiniz, dans edilerek üretim devrimi yapılır mı? Yazık Türkiye politikasının bu hale düşmesi. Bunlar Amerikan siyasetinde görülen şeyler.' ifadelerini kullandı.

Perinçek'in açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt veren Muharrem İnce, 'Bu büyük sırrı (!) kulağına Erdoğan mı fısıldadı? Erdoğan abine söyle, sadece Doğu yetmez Batı’da da ne kadar müfteri varsa üzerimize salsa bize vız gelir tırıs gider.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
22
5
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Yiğit

Doğu Perinçek yüzyılda bir doğru konuşmuş Muharrem İncenin gözünü hırs bürümüş menfaatleri için ülkenin kaderini hiçe sayan hamleler ve akıl dışı söylemler i... Devamını Gör

Ali Faik Arıkan

Aynen öyle Tayyip’in degirmenine su taşıyor memleketten milletvekili adayı varmı herhalde cumhur başkanlıgı adaylığı için kuruldu

DoctorWhat

al birini bir ötekine. zamanında esas tavşan doğu perinçekti, resmen mevcut perinçek ve gelecek perinçek kavga etmişler