Görüş Bildir
Haberler
Müge Anlı'da Akılalmaz İfşa: İnsanları Karısıyla Evlenmek İçin İkna Edip Kandıran Dolandırıcı Binlerce Lira Aldı

Müge Anlı'da Akılalmaz İfşa: İnsanları Karısıyla Evlenmek İçin İkna Edip Kandıran Dolandırıcı Binlerce Lira Aldı

ozcanmine
12.12.2018 - 13:42

Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Tevfik Karagöz yaşadığı dolandırılma hikayesiyle izleyenleri dehşete düşürdü. Karagöz, Resul ismindeki bir adamın eşini 'yeğenim' olarak tanıtarak kendisiyle nişanlayıp, evlenme vaadiyle kandırdığını ve 37 bin lirasını alarak kayıplara karıştığını anlattı.  

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evleneceği kadın aslında kendisine aracı olan adamın eşi çıktı.

Evleneceği kadın aslında kendisine aracı olan adamın eşi çıktı.

Müge Anlı'dan yardım isteyerek programa katılan 57 yaşındaki 4 çocuk babası Tevfik Karagöz, 'Ben aslen Gaziantepliyim. İlk eşimden boşandım. İkinci eşim ise vefat etti. Bir gün kahvede otururken, Hasan Akbulut isminde bir arkadaşım yanıma geldi ve 'Sen hala evlenmedin mi?' diye sordu. Ben de 'Hayır' yanıtını verdim... O da 'Ben sana bir numara vereyim. O seni evlendirir' dedi. Hüseyin olarak tanıtılan ve gerçek isminin sonradan Resul olduğunu öğrendiğim bir adamın numarasını verdi ve çağrı atmamı söyledi. Ben de adamla telefonla konuştum ve 'Gel burada iyi bir aile kızı var' dedi' diyerek yaşadığı olayı anlattı.

"11 bin 500 TL'lik ziynet eşyası, kıyafet ve cep telefonu aldım ve nişanlandık."

"11 bin 500 TL'lik ziynet eşyası, kıyafet ve cep telefonu aldım ve nişanlandık."

Oğlunu, kızını ve eniştesini alarak Birecik'e giden Karagöz, Hilal olarak tanıştığı kadının 38 yaşında olduğunu öğrendiğinde ise durumdan işkillenerek 'Ben 57 yaşındayım. Sen bana göre çok gençsin' dediğini ve Hilal olarak tanıdığı kadının da kendisine 'Ben genç istemiyorum. Aklı başında birisi istiyorum' cevabını verdiğini belirtti.

Karagöz, ertesi gün 11 bin 500 TL'lik ziynet eşyası, kıyafet ve cep telefonu alarak nişanlandıklarını belirtti.

"Sık sık para istemeye başlayınca şüphelendim."

"Sık sık para istemeye başlayınca şüphelendim."

Nişan esnasında, gerçek adı Emine olan fakat kendisini Hilal olarak tanıtan kadının dayısı olarak kendini belirten Hüseyin isimli adamın, 7 bin 500 TL'lik bilezik taktığını söyleyen Karagöz, 'Ardından aradı beni ve 'bu kadar pahalı hediye taktığım için eşimle tartıştım. Bana bileziklerin parasını geri ver' dedi. Ben de nakit olarak bileziklerin parasını verdim... Benden sık sık para istemeye başladıklarında şüphelenmeye başladım. Yaklaşık 20 gün sonra nişanlımın evine gittiğimde evin boş olduğunu gördüm. Oradaki komşuları, 'Onlar böyle evlilik vaadiyle dolandırıcılık işi yaparlar' deyince dolandırıldığımı anladım ve bana nişanlımın dayısı olarak tanıtılan adamın aslında eşi olduğunu öğrendim' diyerek dolandırıldığını bu şekilde anladığını belirtti.

Sadece Karagöz'ü kandırmadıkları ortaya çıktı.

Sadece Karagöz'ü kandırmadıkları ortaya çıktı.

Program sırasında kendisini Hüseyin olarak tanıtan Resul Bey yayına bağlanarak 'Tevfik Bey evlenmek isteyince ben de yardımcı olmak için yeğenim olarak tanıttım' dedi ve iddiaları reddetti. 

Ardından programa bağlanan bir başka vatandaş Emin Bey ise, 'Bu kişi Hilal Hanımı Fatma olarak tanıtıp 11 bin liramızı aldı' diyerek Resul beyin kendisini de dolandırdığını belirtti. Resul Bey, 'Hilal Hanım bu işi aslında yapmak istemiyor' ifadelerini de kullandı.

Yayına bağlanan Resul Bey, "Allah rızası için evlenmek isteyen Tevfik Bey'e evimi açtım" dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
10
6
6
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

abi gelmişin 57 yaşına (abi diyom enayiye benden sadece 9 yaş büyük dedem gibi duruyo) bi ama bok olmaz senden. Evlencekmiş salak. Bok var. Acımıyorum lan b... Devamını Gör

DUFFY DUCK

Canıma değsin yemezseniz parayı böyle saçma sapan insanlara kaptırırsınız

vemrv

Kadın genç birini istemiyor aklı ........... da olan birini istiyor diye havaya girmiş amca.