Görüş Bildir
Haberler
Mucizevi Kurtuluş: Genç Kadın, Erkek Arkadaşı Tarafından Bıçaklandı, Dövüldü ve Göl Kenarına Atıldı

Mucizevi Kurtuluş: Genç Kadın, Erkek Arkadaşı Tarafından Bıçaklandı, Dövüldü ve Göl Kenarına Atıldı

ozcanmine
13.03.2019 - 17:28 Son Güncelleme: 14.03.2019 - 08:42

İstanbul, Avcılar'da, 25 yaşındaki Rabia K., ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından defalarca bıçaklandı ve elleri bağlandıktan sonra dakikalarca işkenceye uğradı. Öldü zannedilen genç kızı göl kenarına atan saldırgan, yaşanan olayın ardından babasını arayarak durumu bildirdi. Babanın durumu polise bildirmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, genç kızı ağır yaralı şekilde bularak hastaneye kaldırdı. 

Rabia K., yaşanan dehşetin ardından boğazı kesildiği için konuşamıyor ve yaşadıklarını yazarak anlatabiliyor. 

"Sana bir sürprizim var"

"Sana bir sürprizim var"

DHA'nın aktardığına göre, 6 Şubat akşamı meydana gelen olayda, 25 yaşındaki Rabia K., 2 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Emre Ç. tarafından 'Sana bir sürprizim var' denilerek akşam yemeğine götürüldü. Bir lokantada yemek yemelerinin ardından Emre Ç., 'Sana çalıştığım yeri gösterip patronumla tanıştırmak istiyorum' diyerek genç kızı, kiraladığı arabayla Avcılar Parseller'de bulunan tekstil atölyesine götürdü.

Tecavüz etmek istedi, genç kız karşı koyunca boğazını kesti.

Tecavüz etmek istedi, genç kız karşı koyunca boğazını kesti.

Emre Ç., burada kendisinden ayrılmak istediğini söyleyen Rabia K.'ya tecavüz etmek istedi. Genç kızın direnmesinin ardından saldırgan, önce boğazını falçatayla kesti, genç kızın kanlar içerisinde yere yığılmasının ardından defalarca bıçakladı. Bununla da yetinmeyen saldırgan, aynı zamanda cinsel saldırıda bulunurken, genç kızın başına baltayla vurarak tekmelemeye başladı.

Çuvala koyup göl kenarına attı.

Çuvala koyup göl kenarına attı.

3 saat boyunca süren işkenceden sonra Emre Ç., Rabia K.'nın öldüğünü düşünerek arkadaşını arayarak yardım istedi. Saldırganın aramasıyla olay yerine gelen Yusuf K., paniğe kapılarak olay yerinden kaçtı. 

Bunun üzerine Emre Ç., genç kızı çuvala koyarak kiraladığı aracın bagajına koydu. Rabia K.'nin bulunduğu çuvalı Firuzköy'deki Küçükçekmece gölü kenarına atan saldırgan, babasını arayarak durumu anlattı ve otogara giderek kaçacağını belirtti.

Babasının ihbarı üzerine genç kız, ağır yaralı bulundu.

Babasının ihbarı üzerine genç kız, ağır yaralı bulundu.

Baba Ali Ç., bir süredir sorun yaşadığı oğlunun anlattıklarını polisi arayarak ihbar etti. Bunun üzerine otogara giden polis ekipleri saat 04.00 sularında Emre Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Saldırganın gösterdiği noktada arama çalışmaları yapan polis ekipleri, kanlar içerisinde çuvalda bulunan genç kızın yaşadığını anladı. İlk yardım ekiplerine haber veren polis ekipleri, genç kızı ağır yaralı olmasından dolayı saniyelerle yarışarak ambulansı beklemeden genç kızı hastaneye götürdü.

Boğazı kesildiği için hala konuşamıyor.

Boğazı kesildiği için hala konuşamıyor.

Hastanede tedavi altına alınan ve 6 gün komada kalan Rabia K., 1 ay boyunca gördüğü tedaviden sonra taburcu edildi. Boğazının falçatayla kesilmesinden dolayı hala konuşamayan genç kız, yaşadıklarını yazarak anlatıyor. 

Rabia K., yaşanan olayı, ''Sana sürprizim var' diyerek gözlerimi kapadı. Patronuyla tanıştıracağını söyleyerek oraya götürdü. Atölyede, kendisinden ayrılmak istediğimi söyleyince bana bıçak ve falçatayla saldırdı' şeklinde anlatırken saldırganın en ağır şekilde ceza alması istediğini de belirtti.

"Sesi çıkmasın diye kızımın gırtlağını kesmiş"

"Sesi çıkmasın diye kızımın gırtlağını kesmiş"

Rabia K.'nın annesi Nurhayat K., Emre Ç.'nin en ağır cezayı almasını istediklerini belirtirken yaşanan olayı şöyle anlattı: 'Sesi çıkmasın diye kızımın gırtlağını kesmiş. O soğuk havada donmak üzereyken bulunmuş. Polis zaman kaybetmemek için ambulans bile beklememiş. Allah onlardan razı olsun.'

Ayrıca anne Nurhayat K., 'Bu caninin en ağır cezayı almasını istiyorum. Münevver Karabulut, Özgecan Aslan'ın katilleri gibi en ağır cezayı almasını istiyorum. Bu cani, benim kızımı da onlar gibi öldürmek istedi. Benim kızım gibi başka kızların böyle canının yanmasını istemiyorum' diye konuştu. 

Rabia K.'nin babası Şerif K. ise, 'Bütün yetkililerin olayla ilgilenmesini istiyorum. Tek istediğim en ağır ceza ile yargılanması' ifadelerini kullandı.

"Pişmanım amacım öldürmek değildi"

"Pişmanım amacım öldürmek değildi"

Polis ekiplerince yakalanan ve gözaltına alınan Emre Ç., 'kasten adam öldürme' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emre Ç. verdiği ifadede, 'Pişmanım amacım öldürmek değildi. Bir anlık sinir ve alkolün etkisiyle bu olay oldu. Polislere olay yerini ve göl kenarındaki yeri gösterdim' dedi. 

Olayı ihbar eden baba Ali Ç.'nin ise, Emre Ç. hakkında 'evden uzaklaştırma' kararı aldırdığı öğrenildi. Emre Ç.'nin ise, evden uzaklaştırıldıktan sonra olayı gerçekleştirdiği atölyede yaşadığı belirtildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

münevver ve özgecan dan hayatta kalmak dışındaki farkı da saldırganının babasının şerefsiz olmaması.

Yüce Kedi

Gerçekten bu ülkenin erkekleri için hiçbir umudum yok.

Burak B.

Tam ciddiye alacaktım Merve Ç. yi takip ediyormuş

Ilker Ilerler

Yuh artık amacı öldürmek değilmiş. Roketatarla saldırsaydın hayvan. Ayrıca alkole sığınanın da cezasının *2 olması gerek aslında, götünle içmeyeceksin. İçerd... Devamını Gör