Görüş Bildir
Haberler
ÖSYM MSÜ Başvuru Kılavuzu: MSÜ Başvuruları Başladı mı? MSÜ Başvuru Tarihleri Neler?

ÖSYM MSÜ Başvuru Kılavuzu: MSÜ Başvuruları Başladı mı? MSÜ Başvuru Tarihleri Neler?

MSÜ başvuru ekranı bugün ÖSYM AİS üzerinden adayların erişimine açıldı. ÖSYM tarafından Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı başvuru kılavuzunun yayımlanması ile birlikte başvuru şartları da belli oldu. Sınavın ve sınav sonuçlarının geçerli sayılabilmesi için adayların kılavuzdaki tüm kurallara uyması zorunlu. Milli Savunma Üniversitesi (2022 MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için başvurular, ÖSYM'nin internet sitesinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi mobil uygulaması üzerinden yapılabilecek. Peki, MSÜ başvurusu nasıl yapılır? MSÜ başvuru ücreti ne kadar? MSÜ başvuru şartları neler? MSÜ başvuru ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı adaylar bugün MSÜ başvuru kılavuzu 2022 ile başvurularını sistem üzerinden gerçekleştirildi.  13 Ocak 2022 tarihinde başvuruların başlaması ile birlikte sınav tarihi, ücret bilgisi, başvuru şartları gibi detayları da belli oldu.

2022 MSÜ Başvuru Tarihleri

2022 MSÜ Başvuru Tarihleri

MSÜ başvuruları, 13 Ocak'ta başlayacak ve 9 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecek. MSÜ geç başvuruları ise 22 Şubat'ta alınacak.

MSÜ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MSÜ Başvuru Kılavuzu 2022 Yayımlandı!

MSÜ Başvuru Kılavuzu 2022 Yayımlandı!

MSÜ BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Bu Haber de İlginizi Çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın