Görüş Bildir
Haberler
"Mourinho'nun Yapacağı İlk Transfer Sneijder Olacak"

"Mourinho'nun Yapacağı İlk Transfer Sneijder Olacak"

Mustafa
22.12.2015 - 21:10

İngiltere basını, Chelsea ile yollarını ayıran teknik direktör Jose Mourinho'nun, Manchester United ile çalışmaya başlaması durumunda ilk olarak Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'i transfer edeceğini iddia etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre Portekizli teknik adamın takıma dahil etmek istediği ilk isim Galatasaray'da forma giyen Wesley Sneijder...

Sneijder'le başarıdan başarıya koşan Mourinho, 2010 yılında Inter'i Şampiyonlar Ligi ve Serie A şampiyonluğuna taşıyıp, İtalya Kupası'nı da müzesine götürmüştü.

Geçen sezon Chelsea'yle rahat bir şampiyonluk yaşayan ancak bu sezon takımının büyük hayal kırıklığı yaratmasıyla görevine son verilen Mourinho, Sneijder'in takımın ihtiyacı olan oyunu domine edip, değiştirebilecek güçte bir futbolcu olduğunu savundu ve  United'dan ilk transferin Hollandalı olmasını talep etti.

Başarılı oyuncu 2012/2013 sezonunun devre arasında maaşında inirim yapmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakıldığı Inter'den Galatasaray'a 7.5 milyon euro (yaklaşık 32 milyon TL) karşılığında transfer olmuş ve kısa sürede İtalya'daki başarısını Türkiye'de de göstermişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Galatasaray'da mutlu değil'

Gazete ayrıca, Galatasaray'da 2.5 sezon geçiren Sneijder'in bu sezonki kötü gidişattan ötürü takımda mutlu olmadığını yazdı. Hollandalı'nın bu durumunun, Mourinho'nun planlarını gerçekleştirmesi için fırsat olduğu belirtildi. 

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın