Görüş Bildir
Haberler
Moda Dünyasının Charlie Chaplin'i

etiket Moda Dünyasının Charlie Chaplin'i

selin damla
13.03.2014 - 02:55 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 14:40

Moda Dünyasının Charlie Chaplin'i

  • Kısaca Charlie Chaplin Kimdir

The Immigrant filminde bir ABD memurunu tekmelediği sahne ve son olarak Altına Hücum filmindeki bazı sahnelerin komünizm propagandası olarak yorumlanması gibi olayların etkisiyle Chaplin'in ABD'ye girmesi yasaklandı. Bunun üzerine karısı ve çocuklarıyla birlikte hayatının sonuna kadar yaşayacağı İsviçre'ye yerleşen Chaplin, ancak 1972 yılında Oskar Özel Ödülü'nü almak için yıllar sonra ABD'ye geri döndü. Takip eden yılda City Lights adlı filme bir kez daha Oscar ödülünü kazanmıştır. 1975 yılında 86 yaşında iken İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth tarafından şövalye unvanına layık görülmüştür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Chanel ve Fendi'nin kreatif direktörü dünyaca ünlü moda tasarımcısı Karl Lagerfeld, yıldızı parlayan model Cara Delevingne ile ilgili açıklamalarda bulundu.

21 yaşındaki İngiliz model Cara Delevingne, uzun süredir Karl Lagerfeld'in gözbebeği. Karl'ın her defilesinde baş model olmayı başaran Cara, Fendi'nin de 2014 kampanya yüzü olmuştu.

Paris Moda Haftası'nda Fendi'nin 2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonunun tanıtımında da yer alan Cara, podyuma elinde Karl Lagerfeld'e benzetilerek yapılan bir oyuncakla çıkmıştı.

Karl, bir gazeteye verdiği röportajda Cara'nın çok yetenekli olduğunu vurgulayarak, 'O bir karakter. Cara, moda dünyasının Charlie Chaplin'i. ' Dedi. Bütün modellerin Cara kadar özgür olmak istediğini de söyleyen Karl, 21 yaşındaki modelin en az Kate Moss kadar hayranı olduğunu vurguladı.

Cara'nın yaptığı işlere bakılırsa, Karl pek de haksız sayılmaz. Siz Cara için ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın