Görüş Bildir
Haberler
Mobil Dünyanın Sızıntı Kaynağı Evleaks Emekli Oldu

Mobil Dünyanın Sızıntı Kaynağı Evleaks Emekli Oldu

Ulaş
04.08.2014 - 14:36

İki yıla aşkın süredir mobil dünyasına ilişkin önemli sızıntıların altına imza atan, resmi tanıtımları öncesinde Nexus 5, Moto X, LG G2, HTC One M8, One M7 ve daha birçok cihazı gün yüzüne çıkaran; yine mobil dünyasına ait önemli duyuruları çok öncesinde Twitter hesabından yayınlanan Evleaks lakaplı teknoloji editörü Evan Blass emekliliğe ayrıldığını duyurdu.

Mobil dünyasının en güvenilir bilgi ve sızıntı kaynağı bundan sonraki süreçte Twitter hesabından herhangi bir cihaza ait paylaşımda bulunmayacak. Evleaks’ın şu an Twitter’da 177.000 takipçisi bulunuyor. @evleaksTR hesabından Türkçe paylaşımlar da yapan Evleaks’in neden böyle bir karar aldığı henüz bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde konuya ilişkin detaylı açıklamanın Evleaks tarafından yapılması bekleniyor.

Next Web sitesine bir röportaj veren Evleaks, emekli olmasının arkasında yatan sebebin para olduğunu açıkladı. Twitter’da yapılan bu tür paylaşımlar yeteri kadar gelir getirmez, popüler bilgi kaynağı bu şekilde kazandığı paranın kendisine yetmediğini belirtti.

  • Teknolojioku
Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/mob...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0