Görüş Bildir
Haberler
Miss Turkey 2021’'e Berfu Yenenler Damgası! Salondakiler Kahkahaya Boğuldu!

Miss Turkey 2021’'e Berfu Yenenler Damgası! Salondakiler Kahkahaya Boğuldu!

Sunay Korkmaz
09.09.2021 - 13:49

Dün akşam gerçekleştirilen Miss Turkey 2021 yarışmasının final gecesinde renkli anlar yaşandı. Yarışmanın sunuculuğu üstlenen Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler'in sözleri salondakileri kahkahaya boğdu. Eşinin sözleri karşısında Esen Yenenler ise utancından ne yapacağını şaşırdı… İşte ayrıntılar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Miss Turkey yarışmasının merakla beklenen final gecesi dün gece gerçekleşti. Miss Turkey 2021’de Dilara Korkmaz'ın tacı taktığı geceye, sunuculuk görevini üstlenen Eser ve Berfu Yenenler arasında geçen diyalog damga vurdu. İşte Eser Yenenlerin eşinin sözlerinden dolayı utandığı o geceye dair yaşananlar…

SUNUM İÇİN EŞİNDEN İZİN İSTEDİ

Eser Yenenler, elindeki kağıttan sunum yapmak için eşinden izin istedi. Ancak buraya kadar normal olan diyalog, Berfu Yenenler'in kısa süre sonra söylediği sözlerle bir anda sıradışı hal aldı.

'KENDİMİ NE ZAMAN SANA BIRAKSAM ÇOCUĞUMUZ OLUYOR'

Eser Yenenler eşine yönelik, 'Bırak ben sunayım istersen' ifadelerini kullandı. Eşinin cevabı ise salonda önce derin bir sessizlik yarattıktan sonra kahkaha tufanı kopardı. Berfu Yenenler'in 'Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor' cevabı ortalığı yıktı.

İşte o anlar:

AZRA AKIN KAHKAHAYA BOĞULDU

Diğer yandan Berfu Yenenler'in verdiği cevabın ardından kameralar güzel manken Azra Akın'a çevrildi. Akın'ın Berfu Yenenler'i alkışlayıp kahkaha atması gözlerden kaçmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın