Görüş Bildir
Haberler
Misafir'in Gece'si Hazal Kaya Sosyal Medya Paylaşımıyla Görenleri Büyüledi!

Misafir'in Gece'si Hazal Kaya Sosyal Medya Paylaşımıyla Görenleri Büyüledi!

GNS
16.11.2021 - 21:46

İzleyiciyi ekrana kilitleyen yeni dizi Misafir ile dönüş yapan Hazal Kaya, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Fox TV'nin yeni dizisiyle bir süredir uzak durduğu sektöre geri dönen Hazal Kaya Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla hayranlarını mest etti. Güzelliğiyle kendine hayran bırakan oyuncu derin yırtmaçlı elbisesiyle verdiği pozla beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İşte Hazal Kaya'nın o paylaşımı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anne olduktan sonra bir süre ekranlardan uzak duran güzel oyuncu Hazal Kaya, Fox TV'de yayınlanan Misafir dizisindeki Gece karakteriyle beğenileri topluyor. Sosyal medya hesabından da sık sık paylaşımlarda bulunan Kaya'nın son postu hayranlarının nefesini kesti. İşte Hazal Kaya'nın o pozu...

Misafir Yeni Bölüm, Gece'yi Bekliyorum

Misafir Yeni Bölüm, Gece'yi Bekliyorum

Fox TV'de yayınlanan Misafir dizisi ile ekranlara geri dönen Hazal Kaya, sosyal medya hesabından derin bacak dekolteli bir pozunu paylaşarak yeni projelerini hatırlattı. Peş peşe projelerde rol alan oyuncu, 'Misafir yeni bölüm, Benden Ne Olur ve Pera Palas'ta Gece'yi bekliyorum' dedi.

Hazal Kaya Pera Palas'ta!

Hazal Kaya Pera Palas'ta!

Ekranlara geri dönen Hazal Kaya, FOX TV'de yayınlanan Misafir dizisinde Gece karakterine hayat veriyor. Kaya, Yalancı dizisinin yanı sıra da Netflix'te yayınlanacak olan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi ile Benden Ne Olur filminden rol alıyor. Film çekimlerini tamamlayan oyuncu, 6,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından derin bacak dekolteli bir pozunu paylaştı.

Burak Deniz'den Alev Yorumu

Burak Deniz'den Alev Yorumu

Oyuncunun paylaşımına sessiz kalamayan eski rol arkadaşı Burak Deniz fotoğrafa alev ve kalp emojisi yorumunu yaparken Burcu Kara, Selin Şekerci, Şükran Ovalı, Öykü Karayel ve Didem Soydan gibi isimlerden de yorum gecikmedi.

İşte Hazal Kaya'nın O Pozu

İşte Hazal Kaya'nın O Pozu

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
4
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın