Görüş Bildir
Haberler
Misafir Dizisinin Deniz'i Salih Demir Ural Kimdir? Salih Demir Ural Kaç Yaşında ve Nereli?

Misafir Dizisinin Deniz'i Salih Demir Ural Kimdir? Salih Demir Ural Kaç Yaşında ve Nereli?

GNS
11.11.2021 - 18:27

Fox Tv ekranlarının en yeni dizisi 'Misafir' bu akşam izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Mehmet Ozan Dolunay gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizide; travmatik geçmişiyle karşımıza Gece ve eşini kaybetmenin acısını yaşayan Erdem'in tanışma hikayeleri konu ediliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Aras Sarıgül otururken, oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirecek bu yapımda Deniz karakterine hayat veren oyuncu Salih Demir Ural hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki Salih Demir Ural kimdir? Salih Demir Ural kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fox TV ekranlarının ve sezonun iddialı yapımlarından; Misafir bu akşam 20:00'da ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Hikayeleriyle ve bambaşka hayatlarıyla ortak bir noktada birleşen Gece ve Erdem'in yaşadıklarını konu edinen romantik-dram konulu yapımın oyuncu kadrosu merak edilmeye başlandı. Daha öncesinde Kara Para Aşk ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde yer alan çocuk oyuncu Salih Demir Ural da dizinin kadrosunda yer alıyor. Peki Salih Demir Ural kimdir, kaç yaşındadır? Sizler için derledik...

Misafir Dizisinin Deniz'i Salih Demir Ural Kimdir?

Misafir Dizisinin Deniz'i Salih Demir Ural Kimdir?

Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Salih Demir Ural oyuncu olarak oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. Doğum tarihi 2010, doğum yeri ise İstanbul Bakırköy’dür. Baba tarafından aslen Bursa’lı olan Demir Ural,’ın kendisinden 5 yaş küçük Rüzgar adında da bir de erkek kardeşi vardır.

Henüz 3-4 yaşlarında iken anne ve babasının bir oyuncak için pazarlık yaptığı sırada çekilmiş olan video ve fotoğrafları bir ajansa gönderilmiş ardından ajanslardan çekim ve oyunculuk için teklifler almıştır.

İlk olarak Berrin TAV ajans’a kayıt olan Demir Ural ilk dizi oyunculuk deneyimini ajansa kayıt olduktan 6 ay sonra Kara Para Aşk isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Kara Para Aşk isimli dizi de Yağız karakteri için kamera karşısına geçmiştir.

Günümüzde ise Hande Aytar Oyunculuk ajansına bağlı olarak oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

Salih Demir Ural'ın Rol Aldığı Yapımlar

Salih Demir Ural'ın Rol Aldığı Yapımlar
  • Her Şeye Rağmen – 2020

  • Vatanım Sensin – 2017

  • Kaderimin Yazıldığı Gün (Toprak) 2016

  • Kara Para Aşk (Yağız) 2015

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın