Görüş Bildir
Haberler
Misafir Dizisinin Balım'ı Zeyno Asya Orçin Kimdir? Zeyno Asya Orçin Kaç Yaşında ve Nereli?

Misafir Dizisinin Balım'ı Zeyno Asya Orçin Kimdir? Zeyno Asya Orçin Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
11.11.2021 - 18:42

Fox Tv ekranlarının en yeni dizisi 'Misafir' bu akşam izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Mehmet Ozan Dolunay gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizide; travmatik geçmişiyle karşımıza Gece ve eşini kaybetmenin acısını yaşayan Erdem'in tanışma hikayeleri konu ediliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Aras Sarıgül otururken, oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirecek bu yapımda Balım karakterine hayat veren çocuk oyuncu Zeyno Asya Orçin hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki Zeyno Asya Orçin kimdir? Zeyno Asya Orçin kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fox TV ekranlarının ve sezonun iddialı yapımlarından; Misafir bu akşam 20:00'da ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Hikayeleriyle ve bambaşka hayatlarıyla ortak bir noktada birleşen Gece ve Erdem'in yaşadıklarını konu edinen romantik-dram konulu yapımın oyuncu kadrosu merak edilmeye başlandı. Dizinin çocuk oyuncu kadrosunda yer alan Zeyno Asya Orçin merak ediliyor.. Peki Zeyno Asya Orçin kimdir, kaç yaşındadır? Sizler için derledik...

Misafir'in Balım'ı Zeyno Asya Orçin Kimdir? Zeyno Asya Orçin Kaç Yaşında?

Misafir'in Balım'ı Zeyno Asya Orçin Kimdir? Zeyno Asya Orçin Kaç Yaşında?

Layla Şirin ajansa kayıtlı olarak sektörde yer alan Zeyno Asya ORÇİN 2015 doğumudur ve 6 yaşının içindedir. İşte Zeyno Asya ORÇİN Kimdir sorusunun cevabı: Daha önce İsmi İmkansız olarak açıklanan Oasis uyarlaması Misafir de yer alacak olan Zeyno Asya ORÇİN Beren Gençalp ile Misafir dizisinin çocuk başrol oyuncularından olacak.

6 yaşında ki Zeyno Asya ORÇİN ilk kez Misafir dizisi ekran deneyimi yaşayacak. Geleceği parlak bir çocuk oyuncu olan Zeyno Asya ORÇİN Misafir dizisi seçmelerinde en çok beğenilen çocuk oyunculardan olmuştur. Hem tatlı dili hem de başarılı oyunculuğu ile ailesini de gururlandıran Zeyno Asya ORÇİN sanatçı bir ailenin kızıdır. Zeyno Asya ORÇİN’in babası da ses sanatçısıdır. Zeyno Asya ORÇİN’in babası İbrahim Orçin solist ve bestecidir.

Zeyno Asya ORÇİN’e ailesinin yönettiği @zeynorcin isimli instagram hesabından ulaşabilirsiniz. Okçuluk ve bale kurslarına devam eden Zeyno Asya ORÇİN resim yapmayı da çok sevmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın