Görüş Bildir
Haberler
Minik Yol Arkadaşlarımızın Seyahatlerine Renk Katacak 9 Farklı Rota

Minik Yol Arkadaşlarımızın Seyahatlerine Renk Katacak 9 Farklı Rota

Atlasglobal
23.04.2016 - 11:06 Son Güncelleme: 23.04.2016 - 11:10

1. Paris - Jardin D’Acclimatation

1. Paris - Jardin D’Acclimatation

Paris'e yalnızca moda ve romantizm için gidilir sanma. Minik yol arkadaşınla birlikte keyifli vakit geçirmek için Paris'te keşfe çıkabileceğiniz bir çok yer var. Bunlardan yalnızca biri, Jardin D’Acclimatation. Burada, açık havanın tadını çıkarırken lunaparka gidebilir, lunaparkta yorulduktan sonra hayvanat bahçesinde bir gezintiye çıkabilirsiniz. Üstelik gün boyu süren aktiviteler ve atölye programlarıyla eğlenceli olduğu kadar eğitici bir yolculuğa da çıkmış olursunuz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

2- Amsterdam - Artis Magistra Natura

2- Amsterdam - Artis Magistra Natura

Amsterdam'ın en yeşil bölgelerinden biri olan Artis Magistra Natura'nın adının anlamı ''Doğanın öğretmeni''. Adıyla bile çok şey öğreten bu yemyeşil hayvanat bahçesinde, minik yol arkadaşınızla birlikte birçok hayvanla tanışabilir, Kelebekler Vadisi'nde yürüyüş yapabilir, hayvanat bahçesinin özel çiftliğinde hayvanlarla birebir ilgilenebilir, akvaryumundaki binlerce balığı seyredebilir; öğretici bir geziye çıkabilirsiniz.

3- Londra - Bilim Müzesi

3- Londra - Bilim Müzesi

Sanayi Devrimi'nden bu yana gelişen teknik gelişmelerin sergilendiği Londra Bilim Müzesi, yine minik yol arkadaşlarımızın ufuklarını açacak bir müze. Müzenin Launchpad bölümü, 8-14 yaş arası çocukların fizik kuralları ile ilgili sorularına uygulama ile cevap veren bir bölüm. Çeşitli uygulamalar ve demolarla minik yol arkadaşlarınızın aklında hiçbir soru kalmayana dek eğleneceksiniz.

4- Almatı - Medeu Skating Rink

4- Almatı - Medeu Skating Rink

Ailece çıktığınız gezide minik yoldaşları da düşünmenin yolu Almatı'da da zor değil. Dünya'nın en yüksek buz pateni sahası olan Medeu Skating Ring'te, kalabalık içinde ve açık havada buz pateni yapmak seni de minik yol arkadaşın kadar eğlendirecek.

5- Astana - Astana Sirki

5- Astana - Astana Sirki

Dünyanın en eğlenceli sirk kadrolarından birine sahip ve dünya çapında turnelere çıkan Astana Sirki, önce bina görüntüsüyle minik yoldaşınızın kalbini çalacak. Dışarıdan bir uzay aracına benzeyen sirkin önünde, tek tekerlekli bisikletin üstünde duran bir cambaz heykeli de var. Eğer minik yoldaşınızla yolunuz Astana'ya düşerse Astana Sirki'ne uğramadan dönmeyin :)

6- Düsseldorf - Phantasialand

6- Düsseldorf - Phantasialand

Eğlence parkı denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Phantasialandler'in Düsseldorf'ta bulunanı. İçinde seni ve minik yol arkadaşını, parkın bir ucundan diğer ucuna sürükleyecek birçok oyuncak, temalı günler ve oyunlarla, bütün bir günününüzü eğlenceye doyarak geçirmenizi sağlayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7 - Mykonos - Pelikanlar

7 - Mykonos - Pelikanlar

Aile boyu eğlenmeye gittiğiniz ''Eğlence adası'' Mykonos'ta, minik yol arkadaşlarımız da asla sıkılmayacaklar. Eğlence adasının, 1986'da ölen ilk kanatlı üyesi Pelikan Petros'tan sonra, ada sakinleri pelikanları öyle sahiplenmişler ki, pelikanlar adanın en sevimli sakinlerinden olmuşlar. Minik yol arkadaşınızla pelikan beslemek anılarınızda en güzel yere sahip olacak!

8- Stockholm - Skansen Açık Hava Müzesi

8- Stockholm - Skansen Açık Hava Müzesi

İsveç kırsal hayatını, minik yol arkadaşlarınızla beraber tekrar yaşamak isterseniz Skansen Açık Hava Müzesi, yemyeşil doğası ile ziyaretçilerini kabul ediyor.Bir gününüzü buraya ayırarak, tiyatral canlandırmalarla eğlenebilir, midilliye binebilir ve cam sanatlarına tanıklık edebilirsiniz.

9- Zürih - Trampolino

9- Zürih - Trampolino

Görünce tekrar çocuk olmak isteyebilirsin ama hala minik yol arkadaşlarımız için rota çizdiğimizi unutmayalım. Zürih'te bulunan Trampolino, minik yol arkadaşının eğlenmesi için her şeyin eksiksiz düşünüldüğü bir eğlence parkuru. Seyahatinizde bu sefer eğlence sırası minik yol arkadaşında :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın