Görüş Bildir
Haberler
Minibüse Binen Üniversite Öğrencisine Cinsel Saldırı Girişiminde Bulundu

etiket Minibüse Binen Üniversite Öğrencisine Cinsel Saldırı Girişiminde Bulundu

Akın Çelik
30.11.2022 - 16:52

Sakarya'nın Erenler ilçesinde 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Merve K. gece evine gitmek için minibüse bindi. Bindiği minibüsün 43 yaşındaki sürücüsü Serdar Serkan Y., üniversite öğrencisine cinsel saldırı girişiminde bulundu. Şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aracı durdurup, cinsel saldırıya kalkıştı.

Aracı durdurup, cinsel saldırıya kalkıştı.

Olay, gece saatlerinde Erenler ilçesi Yunus Emre Parkı mevkinde meydana geldi. İstanbul Üniversitesi'nde eğitim gören Merve K., Sakarya'da bulunan ailesini ziyarete geldi. Genç kız bindiği minibüste bir süre sonra tek kaldı. İddiaya göre, sürücü Serdar Serkan Y., aracı durdurup kapıları kapattıktan sonra Merve K.'nin yanına gelip, cinsel saldırıya kalkıştı. Genç kız, şoföre direndi. Serdar Serkan Y.'nin dövdüğü Merve K., arbede sırasında kaçtı. Ailesinin evine giden Merve K., olayı anlattı. Polis, şikayet üzerine sürücü Serdar Serkan Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Serdar Serkan Y., saklandığı Orta Garajlar mevkinde yakalandı.

Şüpheli 6 gün önce cezaevinden çıktı.

Şüpheli 6 gün önce cezaevinden çıktı.

Gözaltına alınan Serdar Serkan Y.'nin, aralarında cinsel istismarın da bulunduğu 30 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin 6 gün önce cezaevinden çıkıp, minibüste şoför olarak çalışmaya başladığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
207
51
12
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
victor shole

30 suç kaydı var ve çıkmış. Eğer bu olaydan sonra bu herif tekrar dışarı çıkacak olursa ki çıkacak, o zaman işte Allah sizin belanızı versin. Adalet var deyi... Devamını Gör

Cicek Topal

Adamın 30 suç kaydı var ve cezaevinden çıktıktan hemen sonra minibüs şöförü olup amme hizmeti verebiliyor. Şaka gibi.

Seküler Vatansever

Kızın şansı varmış kaçabilmiş ama bu özgecan aslan cinayetinin birebir aynısı ve bu yaratıklar hala aramızda dolaşıyor.