Görüş Bildir
Haberler
Mine Kırıkkanat Kimdir, Kaç Yaşındadır? Mine Kırıkkanat Neden Gündemde?

Mine Kırıkkanat Kimdir, Kaç Yaşındadır? Mine Kırıkkanat Neden Gündemde?

Gazeteci Mine Kırıkkanat, Kadıköy’de tartıştığı yabancı uyruklu iki kişinin saldırısına uğradı. Yüzüne aldığı darbeler sebebiyle zor anlar yaşayan Mine Kırıkkanat, hastanedeki tedavisinin ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Saldırı haberi sonrasında ‘Mine Kırıkkanat kimdir?’ sorusu internetin gündeminde. Peki, gazeteci Mine Kırıkkanat kimdir? Mine Kırıkkanat kaç yaşındadır? İşte gündemdeki Mine Kırıkkanat saldırısı ile ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mine Kırıkkanat’ın, dün akşama saatlerinde Kadıköy’de saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Kadıköy’de bebek arabası ile gezen Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı iki yabancı uyruklu vatandaşlar tartışan Mine Kırıkkanat, önce kadın tarafından tartaklandı, sonrasında ise erkek tarafından tokat atıldı. Yüzüne aldığı darbe ile zor anlar yaşayan Mine Kırıkkanat, polis merkezine giderek yabancı uyruklu çiftten şikayetçi oldu.

Mine Kırıkkanat Kimdir?

Mine Kırıkkanat Kimdir?

Mine Gökçe Kırıkkanat, 1951 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'ni ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünü bitirdi. Gazeteciliğe Cumhuriyet gazetesinin İspanya muhabiri olarak başladı, Cumhuriyet gazetesinin Fransa temsilciliğine getirildi.

1992 yılında Milliyet gazetesine geçti. 1996 yılında Milliyet Fransa muhabirliğiyle birlikte, Radikal gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. 2005-2010 yılları arasında köşe yazılarını Vatan gazetesinde devam ettirdi. Daha sonra kendi deyimi ile 'yuvaya dönen' yazar, 2010 sonbaharından itibaren yazılarını Cumhuriyet gazetesinde sürdürüyor. Fransızca TV5 Monde kanalının yabancı gazeteciler ekibinde yer alıyor. Yazarın edebi eserleri deneme, araştırma, öykü ve roman türünde olup yapıtlarını Sinek Sarayı, Bir Gün Gece ve Destina (Literatür Yayınları, 2008), Bir Nehir Roman oluşturmaktadır.

Mine Kırıkkanat Fransızca ve İngilizce bilir. Bir çocuk annesidir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın