Görüş Bildir
Haberler
Milli Maçta Sakatlanan Ozan Tufan 2 Ay Oynayamayacak

Milli Maçta Sakatlanan Ozan Tufan 2 Ay Oynayamayacak

İzlanda ile Türkiye arasında oynanan maçın ilk yarısında sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, 1,5 - 2 ay arası bir süre yeşil sahalardan uzak kalacak. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada futbolcunun sol ayağında 2 bağda kopukluk, 2 kemik arasındaki zarda yırtık, eklem içinde kanama ve ödem ve tendonlarda zorlanma tespit edildiği bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

'09.10.2016 tarihinde oynanan İzlanda - Türkiye milli maçı sırasında futbolcumuz Ozan Tufan, ayağına aldığı darbe sonucunda sakatlanıp oyunu terk etmiştir. Milli takım doktoru Ufuk Şentürk ile yapılan şifai konuşma ve milli takımdan kulübümüze gelen sporcu sağlık bilgilendirmesi neticesinde, sol ayak bileğinde 2 kemik arasındaki bağlarda zorlanmadan şüphelenilmiştir.

Futbolcumuz Ozan Tufan’a yapılan tetkikler sonucunda, sol ayağında 2 bağda kopukluk, 2 kemik arasındaki zarda yırtık, eklem içinde kanama ve ödem ve tendonlarda zorlanma tespit edilmiş olup, yaklaşık olarak 1,5 - 2 ay sahalardan uzak kalması öngörülen futbolcumuzun tedavisine kulübümüz sağlık ekibi tarafından başlanılmıştır.'

Dün akşamki maçtan sonra milli futbolcu uçağa tekerlekli sandalye ile götürülmüştü

Dün akşamki maçtan sonra milli futbolcu uçağa tekerlekli sandalye ile götürülmüştü

Ozan Tufan'ın Alanyaspor, Manchester United, Konyaspor, Karabükspor, Manchester United, Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Zorya, Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Feyenoord maçlarını kaçıracağı tahmin ediliyor.

Ozan Tufan: Çok çalışıp sahalara en iyi şekilde geri döneceğim

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nukkummatti

milli takımın selameti adına güzel haber.