Görüş Bildir
Haberler
Milas Belediye Başkanı: '3 Bakanımız Milas'ta Açıklama Yapıyor, Ben Ekranlardan İzliyorum…'

Milas Belediye Başkanı: '3 Bakanımız Milas'ta Açıklama Yapıyor, Ben Ekranlardan İzliyorum…'

Milas'ın CHP'li Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçede açıklama yapan bakanlara '3 Sayın Bakanımız Milas’ta açıklama yapıyor, Milas Belediye Başkanı olarak ben ekranlardan izliyorum…' diyerek sitem etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Muğla Milas'ta kameraların karşısına geçti.

Bakanların açıklamaları için 👇

Milas Belediye Başkanı Tokat, bakanlar açıklama yaparken bu paylaşımı yaptı ve "Belediye olarak, diğer belediyelerle olan yakınlık ve iş birliğimizi bakanlıklarımızla da kurabilmeyi, sürece daha fazla dahil edilmeyi ve birlikte olabilmeyi isterdik…" dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
23
6
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mgs

iktidar partisi değilsin ki. neden çağırsınlar. adam yerine koymamışlar belli.ne geliyorsa zaten partileşmeden geliyor bu ülkenin başına. O bölgeyi, yöreyi e... Devamını Gör

o yorum yapılacak

Kıyamet kopsa bunlar kendinden olmayanları görmezden gelecekler. Kardeşiz kardeşiz diye bahsettiklerinin Türk halkı olmadığını bir kez daha anladık.

Sıradan Biri

Gün gelecek bu siyasi nefretiniz yargı önünde size kök söktürecek. Dar ağacında sallandığınız gün ülkenin yeni bir kurtuluş günü olacak.