Görüş Bildir
Haberler
Mikrofonu Açık Kalan Oğuz Haksever, Türk Medya Tarihine Geçti: 'Ne Yaslısı Be, Canına Okumuşsun'

etiket Mikrofonu Açık Kalan Oğuz Haksever, Türk Medya Tarihine Geçti: 'Ne Yaslısı Be, Canına Okumuşsun'

Batuhan
27.05.2019 - 14:18

NTV'nin öğle haberleri sırasında Türkiye'nin televizyon tarihine geçecek ilginç bir olay yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yassıada ziyaretine ilişkin haber esnasında, bülteni sunan Oğuz Haksever'in arka plandaki konuşmaları yayına yansıdı. Mikrofonunun açık olduğundan habersiz olan Haksever ve o anlar kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Yaşanan bu olay sonrası açıklama yapan Haksever, 'Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

NTV'nin öğle bülteni sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yassıada ziyareti ve oradaki açıklamalarının ekrana geldiği sırada, sunucu Oğuz Haksever'in sesi yayına yansıdı.

İşte o anlar 🎥

Mikrofonunun açık kaldığının farkında olmayan Haksever'in, 'Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun...' dediği duyulurken, sesin yayına gittiğinin fark edilmesi üzerine mikrofonu apar topar kapatıldı.

"Tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir"

"Tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir"

Konunun gündem olmasının ardından Oğuz Haksever NTV'nin sitesi üzerinden bir açıklama yayımladı

'Buradaki kastıma açıklık getirmek zorunda hissediyorum.

Yassıada'daki düzenlemelerin, bence 'Bu çok önemli mekanda olması gereken hüzün havasını' yansıtmadığı kanaatine sahibim.

Sayın Cumhurbaşkanı'nın o sözlerini duyunca kendi kendime söylenirken '...okumuşsunuz' dememe rağmen durum ses masasından fark edilince sesimi hemen kıstıklarında son bölüm, 'okumuşsun' diye yayına çıkmıştır. Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir. Yayın sırasında oluşan bu talihsizlikten ötürü tüm kamuoyundan özür diliyorum.

Saygılarımla'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşanan bu olay sonrası sosyal medyadan da farklı yorumlar geldi...

Yaşanan bu olay sonrası sosyal medyadan da farklı yorumlar geldi...

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1394
694
70
63
28
26
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?