Görüş Bildir
Haberler
Microsoft’un Çeviri Uygulaması Simültane Tercümana Dönüştü

Microsoft’un Çeviri Uygulaması Simültane Tercümana Dönüştü

Onedio Medya
19.12.2015 - 19:19

Microsoft’un çeviri uygulaması Translator, duyurulan yeni güncellemeyle birlikte adeta simültane tercümana dönüştü. Çoklu cihaz desteğine kavulan Microsoft Translator artık dilini bilmediğiniz biriyle çok daha akıcı bir sohbet deneyimi sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem Apple Watch hem de Android Wear ile uyumlu hale gelen çeviri uygulaması, akıllı telefon ve akıllı saatler arasında karma çeviri yapabiliyor. Microsoft, halihazırda iOS ve Android akıllı telefonlarda tek başına da kullanılabilen uygulamasının akıllı saatlerle kombine edildiğinde çok daha verimli ve akıcı çalıştığını belirtiyor.

Örneğin kullanıcı çevrilmesini istediği cümleyi akıllı saatine söylüyor, çevirisini ise anında cep telefonu ekranında görüyor. Yabancı biriyle konuşurken de cihazlardan birini karşı tarafa vererek sohbetin daha hızlı gerçekleşmesi sağlanıyor.

Microsoft Translator uygulamasının akıllı saatlerde desteklediği diller arasında şimdilik İngilizce, Çince, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Portekizce bulunuyor. Aşağıdaki bağlantılar yoluyla uygulamayı iOS ve Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
8
2
2
1
0
0