Görüş Bildir
Haberler
Microsoft'tan Yeni Zam Haberi Geldi: Türkiye Zamları da Yolda Olabilir

Microsoft'tan Yeni Zam Haberi Geldi: Türkiye Zamları da Yolda Olabilir

Teknoloji dünyasının devlerinden Microsoft'tan Xbox konsollarına yeni bir zam haberi geldi. Peş peşe gelen zam haberleri neyi ifade ediyor? Türkiye'yi de kapsayacak mı? Detaylar haberimizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Japonya'ya da gelmişti.

Japonya'ya da gelmişti.

PlayStation'ın sahibi Sony ile girdikleri rekabette Microsoft'un yaptığı satın alımlar ile bir nebze öne geçen Xbox konsollarına geçtiğimiz ay da zam gelmişti, ancak farklı bir ülkede. 

Ocak ayında Japonya pazarında Xbox Series S ve X'in fiyatlarına zam yapan şirketin yeni hareketi Türkiye'deki oyuncuları da kuşkuya düşürdü.

Yeni zam İsveç'e geldi.

Yeni zam İsveç'e geldi.

Geçtiğimiz ay Japonya'ya gelen zammın ardından İsveç'te de konsol fiyatlarına da yukarı yönlü bir değişim geldi. Xbox Series X'in fiyatı 5.695 İsveç kronundan (550$) 6.195 İsveç kronuna (599$) yükseldi. Xbox Series S ise 3.595 İsveç kronu (347$) iken 3.894 İsveç kronu (376$) oldu.

Türkiye zammı da yolda mı?

Türkiye zammı da yolda mı?

Hepimizin bildiği üzere gerek nüfusu gerekse tüketim alışkanlıkları ile Türkiye, oyun şirketleri için çok büyük bir pazar. Microsoft'un bu pazarda ise en büyük rakibi -her yerde olduğu gibi- PlayStation'ın sahibi Sony. GamePass için bir zam söz konusu olmasa bile şu anda konsolların fiyatı 10.000-15.000 Türk lirası aralıklarında seyrediyor.

Türkiye pazarında etiketlere gelecek olan potansiyel zammın piyasayı nasıl etkileyeceği ve böyle bir planın olup olmadığı ise bilinmezliğini korumakta.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın