Görüş Bildir
Haberler
Microsoft Outlook ve Sunrise Birleşiyor

Microsoft Outlook ve Sunrise Birleşiyor

Batuhan
29.10.2015 - 13:48

Microsoft, daha önceleri bünyesine kattığı Sunrise takvim uygulamasını Outlook ile birleştirip, iOS ve Android kullanıcılarına geliştirilmiş olarak sunmaya hazırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft , geçen sene e-posta uygulaması Acompli , bu yılın başlarında da takvim uygulaması Sunrise 'ı bünyesine katarak kategorilerinde en güçlü olma yolunda ilerliyordu. Şimdi ise Microsoft , iOS ve Android için daha iyi bir sürüm oluşturmak amacıyla bu ikiliyi birleştiriyor. Bu beraberliğin ilk belirtileri bugün gelecek olan iOS Outlook güncellemesiyle görülebilecek. Sunrise özelliklerinin hepsi gelmese de Microsoft , Outlook 'un tasarımını değiştiriyor ve takvim uygulamasını geliştiriyor.

Yeni güncellemeyle birlikte uygulama içindeki gezinme kolaylaştırılıyor, takvim butonu üzerinde tarih özelliği ve küçük görsel yenilikler geliyor. Takvimdeki etkinlik detayları daha fazla bilgi verecek şekilde geliştirilirken, benzeri yeniliklerle dolu yeni bir sürüm aynı zamanda Android için de geliyor.

Microsoft Sunrise ve Acompli ekipleri birleşmiş Outlook üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Gelecekte bizi bekleyen özellikler arasında kuşkusuz 3D Touch desteği, iOS kullanıcılarını direkt olarak takvime yönlendirme gibi yenilikler de var. Hatta ekibin çalışmalarıyla birlikte Windows 10 için güncellenmiş bir Outlook da ilerleyen zamanlarda bekleniyor.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0