Görüş Bildir
Haberler
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Sağlık Durumu Nasıl?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Sağlık Durumu Nasıl?

FreiGeist
04.10.2019 - 00:14

Sosyal medyada MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin çeşitli iddiaların gündeme gelmesi ardından  'Medya ve İletişimden Sorumlu Danışmanı' ve gazeteci Metin Özkan, Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı.

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan ve Hande Fırat'ın sunduğu 'Gece Görüşü' programına katılan Metin Özkan 'Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu nasıl?' sorusuna şöyle yanıt verdi:

'Öncelikle şunu söyleyeyim gayet sağlıklı. Sayın Bahçeli üst solunum yolları enfeksiyonu sebebiyle Başkent Hastanesi'ne gitti. Tedavisi tamamlandı ve aynı gün çıktı. Tabii bir iyileşme süreci var, bir tetkik süreci var. Sayın Bahçeli daha önce 2 kez kalp ameliyatı geçirmiş, ama ona rağmen çakı gibi ayakta duran, yaşına rağmen çok dinç ve dinamik bir isim. Başkent Hastanesi'nden çıktıktan sonra evine geçti. Doktor kontrolünde olduğu için de doktorlar doğal olarak bazı tetkikler istiyor. Şehir Hastanesi de evine yakın yerde olduğu için oraya gidiyor. Bu giriş çıkışlar gizli yapılmıyor. Normal insanların girdiği kapıdan girip çıkıyor. Benim tahminim pazartesi günü Genel Merkez'de, salı günü de TBMM'de grup toplantısında olacak diye düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

Özkan Bahçeli'nin durumuna ilişkin bazı sosyal medya paylaşımlarını eleştirerek şöyle devam etti:

'Siyasi fikrini beğenmeyebilirsiniz. Siyasi görüşlerimizden dolayı karşı karşıya gelebiliyoruz. Bir takım insanlar aklıllarından geçen kötü düşünceleri kelimelere dökmüş olsa da çok sayıda insanın hayır duası Bahçeli'nin yanındadır.'

AKP 24, 25 ve 26.Dönem Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ise Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin" Durumu çok iyi, hayati tehlikesi yok" bilgisini paylaştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, dün Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığına ve durumunun kritik olduğuna ilişkin iddiaları yalanlamıştı 👇

Bahçeli'nin yeni yasama yılı etkinliklerine katılamayacağı açıklanmıştı.

Bahçeli'nin yeni yasama yılı etkinliklerine katılamayacağı açıklanmıştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, üst solunum yolları enfeksiyonu dolayısıyla rahatsızlık geçiren Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin istirahat süresinin uzatıldığını ve bu nedenle yeni yasama yılının başlaması dolayısıyla TBMM'de gerçekleştirilecek etkinliklere katılamayacağını duyurmuştu.

Bahçeli 23 Eylül günü, tedavi için kaldırıldığı hastaneden aynı gün taburcu edilmişti.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barkın Çetin

Amk çok merak ediyorum geceleri rahat uyuyabiliyor mu? Vallah sağlık durumu beni zerre ilgilendirmiyor ama yaptıklarının cezasını çekmeden de ölmesin.

clearskies

Sikimiz de bile değil. Yeterki ölmesin, ölmek için yalvarsın ama can veremesin. Saray köpeği.

Bozkurt

Bence Semih Yalçın, Devlet Bahçeli'nin yerini dolduracak kadar boş.