Görüş Bildir
Haberler
MHP'li Vekil, Esenyurt Belediyesi'nin Düzenlediği Konseri Bastı

MHP'li Vekil, Esenyurt Belediyesi'nin Düzenlediği Konseri Bastı

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Esenyurt Belediyesi ve İl Dernekler Birliği Platformu’nun düzenlediği konser etkinliğinde konuşması engellendiği gerekçesiyle polis eşliğinde sahneyi bastı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sahneye çıkan Erdem konuşmasının engellendiğini belirterek 'Azdan az, çoktan çok... Biz konuşuruz.' dedi.

Sahneye çıkan Erdem konuşmasının engellendiğini belirterek 'Azdan az, çoktan çok... Biz konuşuruz.' dedi.

Esenyurt Belediyesi’nin İl Dernekler Birliği Platformu’yla birlikte düzenlediği ‘Kardeş Kültürler Festivali’nde iddiaya göre konuşmasına izin verilmeyen MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ile belediye yönetimi arasında gerginlik yaşandı.

Çevik kuvvet polisi iki belediye personelini gözaltına aldı'

Çevik kuvvet polisi iki belediye personelini gözaltına aldı'

Anka'da yer alan habere göre, ilçenin tanıtım filmi yayınlandığı esnada sahneye çıkan Erdem ile belediye personeli arasında arbede yaşandı. Sahneye çıkan Arzu Erdem, mikrofon açık olmadığı gerekçesi ile tekrar indirildi.

Arzu Erdem’in yanındaki grubun Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un aracına ve CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı’na da saldırdığı, çevik kuvvet polisinin ise gruba müdahale etmediği ifade edildi.

'Azdan az çoktan çok...'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arzu Erdem, daha sonra Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül ve İlçe Emniyet Müdürü ile birlikte konser alanına girdi. Erdem'le birlikte konser alanına gelen grup, “Hareketin lideri Devlet Bahçeli ve Ülkücü hareket engellenemez” sloganları attı.

Sahneye çıkan Erdem, eline megafonu alarak '“Ben, MHP İstanbul Milletvekili olarak, burada bulunan 40 derneğimizin etkinliğine geldim. Geldiğim bu etkinlikte ne yazık ki Esenyurtlulara selamlama konuşmamın yapılmaması için ilgili belediye başkanı ve güvenlik görevlileri tarafından her yöntem kullanıldı.

Biz de diyoruz ki; azdan az, çoktan çok… Biz konuşuruz. Biz, gerekli cevabı veririz. Biz, şu an burada devletimizi temsil ediyoruz. Esenyurt sahipsiz değildir.” ifadelerini kullandı.

İlginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
111
18
17
6
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Bunlar böyleler işte herkese saldırırlar, bide bunlarda şey var, müritleri üç kişi veya beş kişi yanyana gelip tek bi kişiye saldırıyorlar, nasıl bi kültür a... Devamını Gör

Çağdışı, mafyatik, faşistler! Toplum sizdrn bikti bikti bikti...

Murat mutlu

Mafya değilde ne? Ayrıca Esenyurt için mi kavga ediyorsunuz xjjxj