Görüş Bildir
Haberler
Metrodaki Bıçaklı Saldırgan Kadın Polisten Şikayetçi Olmuş: 'Beni Dövdü'

Metrodaki Bıçaklı Saldırgan Kadın Polisten Şikayetçi Olmuş: 'Beni Dövdü'

Batuhan
10.01.2022 - 08:30

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden Emrah Yılmaz'ın 'Adliyede kadın bir polis beni dövdü' diyerek şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen kasımda İstanbul'da, Kadıköy-Tavşantepe seferini gerçekleştiren metroda bir kadına bıçak çekerek hakaret eden ve tutuklanan Emrah Yılmaz'ın adliyeye getirildiğinde orada bulunan kadın bir polis memurunun kendisini darp ettiğini, kafasını duvara sertçe vurduğunu iddia ederek şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre, Savcılık kamera görüntülerini inceledi. İddia edildiği gibi yaralama eylemin gerçekleşmediğini kaydederek, iddianın soyut olduğunu gözler önüne serdi. 'Kasten yaralama' suçundan başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verdi.

Neler olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
28
14
4
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şeytan

Senin kafanı patlatmak lazım. Hatta sana cansız eşya muamelesi yapmak gerek. Senin varlığın bir utanç. Umarım öldü haberini alırız çünkü büyük ihtimalle seni... Devamını Gör

Furkan Koç

dua et nibbinee erkek olsa sixserdi.

sena sena

yavşağa bak kendi elinde bıçakla tehditler savuruyor sonra da polis beni dövdü diye ağlıyor .hemde kadın kadın polis hahaha komedi gibi .iyi olmuş beter elle... Devamını Gör