Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji Açıkladı: İstanbul'da Fırtına Var mı? Yarın Hava Nasıl?

Meteoroloji Açıkladı: İstanbul'da Fırtına Var mı? Yarın Hava Nasıl?

GNS
23.02.2022 - 22:05

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) hafta başında yayınladığı hava tahmini raporunda sıcaklıkların düşeceğini ve yağışları etkili olacağını açıklamıştı. Dışarıya çıkacak vatandaşlar MGM tarafından yapılan açıklamaları takip ediyor. Yapılan uyarılarda yarın, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de fırtına beklendiğini bildirdi. Peki İstanbul'da fırtına var mı? Yarın hava nasıl olacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Meteoroloji 'fırtına geliyor' dedi. Hafta başında yayınlanan hava durumu raporunda hava sıcaklıklarının mevsim normallerine döneceği, kar ve şiddetli yağmur yağışının başlayacağı açıklanmıştı. Yurt genelinde etkili olacak yağışlar için sarı kodlu uyarıda bulunulmuştu. Peki yarın İstanbul'da fırtına var mı? Yarın hava nasıl? İşte detaylar...

Yarın Hava Nasıl Olacak? İstanbul'da Fırtına Var mı?

Yarın Hava Nasıl Olacak? İstanbul'da Fırtına Var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Marmara'nın güneyinde yarın öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği beklenen rüzgarın, perşembe günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Fırtına Ne Zaman Bitecek?

Fırtına Ne Zaman Bitecek?

Kuzey Ege'de ise yarın sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği öngörülen rüzgarın, cuma günü sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Güney Ege'de yarın öğle saatlerinde kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneyinde kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarın, cuma günü sabah saatlerinde kuzeyinde, öğle saatlerinden itibaren de güneyinde etkisini kaybedeceği öngörülüyor.

Doğu Akdeniz'in doğusunda da rüzgarın, yarın ilk saatlerden itibaren doğu ve güneydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, perşembe günü öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın