Görüş Bildir
Haberler
Messi Hangi Takıma Gitti, Nereye Transfer Oldu? Arjantinli Yıldız Kararını Verdi

Messi Hangi Takıma Gitti, Nereye Transfer Oldu? Arjantinli Yıldız Kararını Verdi

Bahadır
08.06.2023 - 16:35

Paris Saint-Germain teknik direktörü Christophe Galtier'in Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından yıldız futbolcunun yeni adresi belli oldu. İki yıldır Paris Saint-Germain forması giyen Arjantinli hakkında çıkan dedikodulara noktayı koydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suudi Arabistan'a transferi gündemdeydi

Suudi Arabistan'a transferi gündemdeydi

Christophe Galtier'in ayrılık açıklamasının ardından Messi hakkında birçok spekülasyon ortaya atıldı. Arjantinli yıldız için Suudi kulüplerin devreye girdiği hatta yıldız futbolcunun yıllık 400 milyon dolarlık sözleşmeyi geri çevirdiği iddia edildi. Yıldız futbolcunun eski kulübü Barcelona'ya döneceği de konuşulanlar arasındaydı fakat düşünüldüğü gibi olmadı.

Tercihi Amerika oldu

Tercihi Amerika oldu

Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi, İngiliz efsanevi futbolcu David Beckham'ın sahibi olduğu Amerika Birleşik Devletleri takımı Inter Miami'ye transfer olacağını resmi olarak duyurdu. 35 yaşındaki Messi, 'Inter Miami'ye katılacağım. Barcelona'ya dönmeyi gerçekten çok istiyordum, böyle bir hayalim vardı. Ancak iki yıl önce yaşananlardan sonra, geleceğimi başkasının ellerine bırakmak ve aynı duruma düşmek istemedim. Kendimi ve ailemi düşünerek kararımı vermek istedim.' şeklinde konuştu.

Inter Miami'den Barcelona ve Al-Hilal'e gönderme

Inter Miami'den  Barcelona ve Al-Hilal'e gönderme

Inter Miami, Lionel Messi'nin PSG ile sözleşmesinin sona ermesi üzerine transferini gerçekleştirerek büyük bir ses getirdi. Kulüp, Messi'nin gelişini sosyal medya aracılığıyla duyurdu ve bu duyuruda Barcelona ve Al-Hilal'e de bir göndermede bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın