Görüş Bildir
Haberler
Mesajlaşma Tarzın Hakkında Ne Söylüyor?

Mesajlaşma Tarzın Hakkında Ne Söylüyor?

miray soysal
28.09.2022 - 14:03

Senin mesajlaşma tarzın ne ifade ediyor?

Merak ettiysen, Haydi Testee!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Seni etkileyen o mesajı seç!

4. Mesajlaşırken nasıl gülmeyi tercih ediyorsun?

5. Peki, aşağıdaki emojilerden en çok hangisini kullanıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşına mesajlaşarak anlatman gereken bir olay var. Nasıl anlatırsın?

6. Arkadaşına mesajlaşarak anlatman gereken bir olay var. Nasıl anlatırsın?

7. Son olarak, bu tweet hakkında ne düşünüyorsun?

7. Son olarak, bu tweet hakkında ne düşünüyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Enerjik

Çevredekilerin sana fazlasıyla güvenmesini sağlayan eşsiz bir dürüstlüğe sahipsin. Çünkü attığın mesajlar tıpkı senin gibi açık ve net. Olayları daha iyi görünmesi için çevirmezsin, tam olarak olduğu gibi yansıtmayı tercih edersin. Laf kalabalığı yapmazsın, tavsiyeni almak isteyen arkadaşlarına karşı her zaman açık olursun. Yani ' Dost acı söyler!' cümlesinin vücut bulmuş halisin. Girdiğin ortamı şenlendiren enerjik bir yapıya sahipsin. Bu yüzden senin yanında sıkılmak pek mümkün değil!

Dışa dönük

Mesajlaşırken tonlama ya da mimik yapamadığımızdan iletişim kurduğumuz kişinin bizi yorumlamasına kalıyoruz. Sen bu karmaşayı ortadan kaldırmayı seçiyorsun. Karşındaki kişinin attığın mesajı nasıl okuyacağından ve algılayacağından emin olmak için sesli mesaj ile anlatmayı tercih ediyorsun.  Her şey açık, net ve fazlasıyla detaylı olmalı. Hiçbir şey anlatılırken, atlanmamalı çünkü anlaşmazlıklardan hiç hoşlanmıyorsun. Gerçek düşüncelerini paylaşma konusunda hiç zorluk çekmezsin çünkü her zaman kendinden emin birisin!

Düşünceli

Sen, her yaşadığın olayın inceliklerine odaklanırsın bu yüzden çok detaycı bir insan olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıntıcı özelliğinden dolayı mesajlaşırken de  anlatmak istediğin şeyleri uzun paragraflar halinde yazıyorsun. Bunu karşı tarafın anladığından emin olmak için yapıyorsun.  Hassas biri olduğun için kelimeleri güçlü birer araç olarak görüyorsun. Duygularını ve düşüncelerini onlar sayesinde daha iyi yansıtıyorsun. Seninle muhabbet etmek çok keyifli çünkü sohbetin tadını çıkaran ve iyi akıl veren birisin. Bu yüzden dostların desteğe ihtiyaç duyduklarında sana gelmesi gerektiğini bilirler!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
11
6
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

"Düşünceli" Bi kendimizi düşünemedik beee..

Manav Yörük

Dışa dönük Mesajlaşırken tonlama ya da mimik yapamadığımızdan iletişim kurduğumuz kişinin bizi yorumlamasına kalıyoruz. Sen bu karmaşayı ortadan kaldırmayı s... Devamını Gör

Necla Kaplan

Enerjik