Görüş Bildir
Haberler
Menajerimi Ara 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Menajerimi Ara 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Star TV ekranlarında her pazar günü yayınlanan Menajerimi Ara dizisi kısa zamdan ciddi bir hayran kitlesi edinmiş durumda. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman gibi önemli isimleri kadrosunda barındıran Menajerimi Ara, son olarak 31. bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin sıkı takipçileri, Menajerimi Ara 32. bölüm fragmanı bekliyordu. İşte Menajerimi Ara 32. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Menajerimi Ara 32. Bölüm Fragmanı

Menajerimi Ara Son Bölüm Yaşananlar

Menajerimi Ara Son Bölüm Yaşananlar

Serdar Ortaç, büyük bir ilham krizine girerken, Çınar'ın ona yardımcı olmak için önerdiği yöntem ikisini şaşırtıcı bir yolculuğa çıkarır. Feris, Dicle ve Kıraç için Ceyda’yı karşısına alır. Bütün bunlar olurken Serkan, Feris için özel bir sürpriz hazırlar. Öte yandan Barış, babasıyla ilgili hiç beklemediği bilgiler öğrenir. Ceyda’nın yapacağı hamleler işlerin daha da karışmasına sebep olurken, Kıraç hiç beklemediği bir teklifle karşı karşıya kalır.

Sırların ortaya dökülmesinden sonra ajans kendi içinde bir dağılma yaşarken, Serkan’ın menajerlere ders vermek için yaptığı hamle dengelerin tamamen değişmesine sebep olur. Serkan’ın EGO’ya ortak yaptığı Ceyda, ajansa bomba gibi düşer. Dicle Barış’a ulaşmaya çalışır ancak Barış hala depresyondadır. Yazar Cahide olayı, Kıraç ve Dicle’yi karşı karşıya getirir.

MENAJERİMİ ARA 31. BÖLÜM İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın