Görüş Bildir
Haberler
Memleketini ve Burcunu Söyle, Cinsel Performansını Söyleyelim!

etiket Memleketini ve Burcunu Söyle, Cinsel Performansını Söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsel performansının nasıl olduğunu öğrenmek istiyorsan;

Haydi teste!

Evet, şimdi de memleketini söyle bakalım!

Burcun ne?

Kükreyen vahşi bir aslan gibi!

Senin cinsel performansın kükreyen vahşi bir aslan gibi! O an kendini öylesine kaptırıyorsun ki alev alev yanıyorsun. Oradan oraya hareket ederek içindeki o enerji resmen hunharca harcıyorsun. Partnerinin aklını başından alıyorsun. Zevkin doruklarına ulaştıkça daha da çıldırıyorsun. Bütün her şeyini sonuna kadar vererek anın tadını çıkarıyorsun. O kadar şehvetli ve çılgınca bir cinsel hayatın var ki seninle bu deneyimi yaşayan cayır cayır yanıyor. Ateşinde kavruldukça hazzı iliklerine kadar yaşıyor. Yeryüzünün eşi benzeri olmayan en çılgın partneri sensin diyebiliriz. Karşındakinin nelerden hoşlandığını çok iyi anlıyorsun ve onu çıldırtmasını da biliyorsun. Sen bu işin ehli bir insan olmuşsun.

Yeri göğü inleten bir çılgın gibi!

Sen resmen yeri göğü inleten bir cinsel performansa sahipsin. Öyle çılgınca bir performansın var ki resmen ortamın ateşini arttırıp odadaki her şeyi deviriyorsun. Sanki bir daha hiç cinsel ilişki yaşamayacak gibi sevişiyorsun ve içinden bir canavar çıkıyor. Karşındaki kişiyi de zevkin doruklarına ulaştırıyorsun. Eşi benzeri görülmemiş bu performansınla partnerini de şaşırtıyorsun. Kendini tamamen o anın büyüsüne kaptırıp sanki dünyada sadece sizden başka kimse yokmuş gibi sevişiyorsun. Bu zamana kadar böylesi ne görüldü ne de duyuldu. İnsanların hafızalarına kazınıyorsun...

Ürkek bir ceylan gibisin...

Senin cinsel performansın ürkek bir ceylan gibi. Cinsellik konusunda öyle birden konuya girmiyorsun. Adımlarını sağlam ve kararlı atmayı seviyorsun. Yatakta biraz tedirgin davransan da bu senin kendini güvende hissetme biçimlerinden biri. Yerine göre hızlı yerine göre yavaşsın. Nerede nasıl davranacağını, hazzın tadını nasıl çıkaracağını biliyorsun. Standartların her daim yüksek. Bazen nice aslanlar düşüyor peşine de sen dönüp arkana bile bakmıyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
34
24
14
12
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berna

Kükreyen vahşi bir aslan gibi

Gizem Yenikler

Yeri göğü inleten bir çılgın gibi!

cansu ersan

yeri göğü inleten bir çılgın gibi