Görüş Bildir
Haberler
Memet Ali Alabora Oyuncular Sendikası Yönetimini Devrediyor

Memet Ali Alabora Oyuncular Sendikası Yönetimini Devrediyor

Fatih UZUN
07.09.2014 - 21:57

Gezi Parkı eylemleri sürecinde öne çıkan isimler arasında yer alan Memet Ali Alabora, sessizliğini bozdu. Alabora, başkanlığını yaptığı Oyuncular Sendikası'nı devrettiğini duyurdu.

Gezi Parkı direnişinde 'Mesele ağaç değil, sen hala anlamadın mı' tweetiyle öne çıkan isimlerden biri olan Memet Ali Alabora, bir süredir sessizliğini koruyordu.

Alabora; Frankfurt’ta “Duvara Karşı” filminin opera uyarlamısında rol aldığı için bir süre orada kalacağını belirtmişti. Oyuncular Sendikası’nın Başkanı olan Memet Ali Alabora’nın sendikanın eylül ayında yapılacak olan genel kurulu için eylülden önce İstanbul’a dönmesi bekleniyordu.

Ancak geçtiğimiz aylarda, Cumhuriyet'ten Ceren Çıplak'ın haberinde yer alan bilgiye göre, Memet Ali Alabora Türkiye'ye dönmeyecekti. Alabora, yaklaşık 2 ay sonra resmi twitter hesabından attığı mesajıyla haberi doğruladı.

Başkanlığını yaptığı Oyuncular Sendikası'nı devrettiğini belirten Alabora, '3'ü yönetim yılı olan 4 yıllık sürecin sonuna geldik.Bugün ilk gününden beri sorumluluğunu aldığımız @oyuncusendika yönetimini devrediyoruz.' dedi.

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/memet-ali-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0