Görüş Bildir
Haberler
Melo Inter Yolunda

Melo Inter Yolunda

Fatih
29.05.2015 - 18:49

Galatasaray resmi Twitter hesabını önce takipten vazgeçen sonra da tekrar takibe başlayan Felipe Melo için menajerinden kritik bir transfer açıklaması geldi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı, 'Belki de artık Galatasaray kariyerimin sonuna geliyorumdur' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Felipe Melo, bugün de Galatasaray'ın Twitter hesabını takibi bırakınca transfer iddiaları aldı başını yürüdü. Brezilyalı orta saha daha sonra tekrar Galatasaray hesabını takibe başlasa da özellikle Inter'in onun için ciddi bir şekilde nabız yokladığı iddia ediliyor.

'Inter ile temasım oldu'

Konu hakkında Melo'nun menajeri Jose Rodriguez'e ulaşan İtalyan basını çarpıcı ifadeleri manşetlerine taşıdı. Her futbolcu gibi Melo'nun da Inter gibi bir takımda futbol oynamak isteyeceğini söyleyen Rodriguez, 'Ama Inter onu istiyorsa önce Galatasaray ile konuşmamız gerekiyor çünkü onun Galatasaray ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Henüz resmi bir şey yok ama Inter tarafından bazı kişilerle bir temasım oldu çünkü Mancini, Melo'nun takıma neler verebileceğini çok iyi biliyor. Inter'in bir ya da iki orta saha arayışı içinde olduğunun farkındayım. Bence Melo rahatlıkla Inter'de ilk 11'de forma giyebilir' ifadelerini kullandı.

Serbest mi kalacak yoksa sözleşme mi uzatacak?

FIFA kurallarına göre 29 yaşında üstündeki futbolcular sözleşmelerin bitimine bir sene kala, aldığı yıllık ücrete serbest kalabiliyor. Yani Melo eğer 3.3 milyon euro getirirse bonservisini Galatasaray'dan alıp Inter'e transfer olabilir. Melo'nun menajeri Rodriguez ise böyle bir durumun söz konusu olmadığını söylerken gerekçelerini şöyle sıraladı: 'Melo Galatasaray'da büyük başarılar elde etti. Burayı ikinci evi olarak görüyor. Daha bir senelik bir sözleşmesi bulunuyor ve seçenekler arasında kulüple sözleşme yenilemek de var. 3.3 milyon euroya bonservisini alması gibi bir durum söz konusu değil çünkü ne Melo ne de Galatasaray böyle bir şeyi hak ediyor. Çünkü eğer böyle bir şey yaşanırsa iki taraf kötü bir şekilde ayrılmış olur. Eğer Inter gibi bir kulüp sizinle ilgileniyorsa kulübün de pek zorluk çıkaracağını zannetmiyorum.'

'Mancini ile arası çok iyi'

Melo'nun Mancini ile olan ilişkisine de değinen Rodriguez, 'Çok iyi bir ilişkileri var ve sürekli görüşüyorlar. Ama bu demek değil ki kesinleşmiş herhangi bir şey var ama şurası kesin ki ikisinin arası oldukça iyi' diye konuştu.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/galatasaray...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'da Melo Depremi

Galatasaray'ın Brezilyalı süperstarı Felipe Melo geçtiğimiz günlerde yaptığı ayrılık açıklamasının ardından bugün de herkesi şaşırtan hamleler yaptı. 'Pitbull' lakaplı yıldız oyuncu bugün kendine ait twitter hesabından Galatasaray'ın resmi hesabını ve Sarı-Kırmızılı oyuncuları takip etmeyi bıraktı.

Sarı-Kırmızılı taraftarlardan gelen tepkiler üzerine Brezilya'lı, resmi hesabı yeniden takip etmeye başladı.

Melo'nun listesinde kendisini bir süredir ısrarla transfer etmek istediği bilinen İnter'in Teknik Direktörü Roberto Mancini ise kaldı. Melo'nun bu hamlesinin ardından İtalya'dan flaş haberler gelmeye başladı. İnter kulübüne yakın kaynaklar, Melo'nun önümüzdeki yıl İnter'in formasını giyeceğini ileri sürdü.

Galatasaray cephesinin Felipe Melo'nun tavrı sonrası ne yapacağı merak konusu olurken, yönetimin de ayrılık fikrine sıcak baktığı ortaya çıktı. Dursun Özbek ve ekibinin, Brezilyalı yıldızın ayrılmakta ısrarcı olması halinde kendisini takımda tutmak için hamle yapmayacağı ileri sürülüyor.

1 yıllık ücretini getirirse...

Peki Galatasaray'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Felipe Melo'nun ayrılma ihtimali var mı? FIFA kurallarına göre yöntem belli. 29 yaşını doldurmuş futbolcuların kulüpleriyle kontratlarının bitimine 1 yıl kalmışsa yeni bir transfer yapması mümkün.

Melo halen Galatasaray'dan yıllık 3.3 milyon Euro ücret kazanıyor. Brezilyalı bu miktarı bonservis bedeli olarak getirdiği takdirde serbest kalıyor ve bir başka takıma transfer olabiliyor. Olası bir transfer halinde Galatasaray'ın kasasına 3.3 milyon Euro'luk bu miktarı girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Ayrılık imasında bulunmuştu

Felipe Melo geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına yaptığı açıklamada da ayrılabileceği imasında bulunmuştu. İşte o açıklama:

'İlk geldiğimde hedefim büyük ve önemli başarılara imza atmaktı. Şu zamana kadar da Galatasaray formasıyla birçok başarıya imza attığımı, hemen hemen her başarıya imza attığımı, her kupayı kazandığımı düşünüyorum. Belki de artık Türkiye’deki zamanımın yavaş yavaş sonuna geliyorumdur ama şu an için kesin bir şey söyleyemem. Bunu tamamen Tanrı biliyor.'

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/galatasara...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0