Görüş Bildir
Haberler
Meksika'da Üst Geçitten Sallandırılmış 10 Cansız Beden Bulundu

Meksika'da Üst Geçitten Sallandırılmış 10 Cansız Beden Bulundu

Cinayete kurban giden sayısında ciddi artış yaşanan Meksika'da 9'u bir üst geçidin korkuluklarına asılı halde olmak üzere, 10 cansız beden bulundu. Cansız bedenlerin tamamının erkek olduğu ifade edilirken, kurbanların kimliğine dair ise bilgi verilmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'nın haberine göre Meksika'nın Zacatecas eyaletinde 9'u üst geçitten sallandırılmış halde olmak üzere, 10 cansız beden bulundu.Zacatecas Kamu Güvenliği Dairesinden yapılan açıklamada, eyaletin Cuauhtemoc bölgesindeki bir üst geçidin korkuluklarına asılı 9 cesedin tespit edildiği, 1 cesedin ise yol kenarında bulunduğu belirtildi.

10 cansız bedenin de erkek olduğu kaydedilen açıklamada, kurbanların kimliğine dair bilgi verilmedi. Yerel basındaki haberlere göre, pazartesi günü de Zacatecas'ta 3 cansız beden köprüye asılı bulunmuştu.

İlk 9 ayda 25 binden fazla kişi cinayete kurban gitti

İlk 9 ayda 25 binden fazla kişi cinayete kurban gitti

Uyuşturucu çeteleri için stratejik önemi olan Zacatecas eyaletinin kontrolü için ülkenin en güçlü kartelleri Jalisco Yeni Nesil Karteli ve Sinaloa, sıklıkla karşı karşıya geliyor.

Zacatecas'da geçen yıl 1065, bu yılın ilk 7 ayında ise 800'den fazla kişi hayatını kaybetti. Federal veriler, Meksika'da bu yılın ilk 9 ayında 25 binden fazla kişinin cinayete kurban gittiğine işaret ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arif Ali

Meksika bildiğimiz Meksika..:) Burada kabadayı gezinenleri oraya göndersek 3 günde efendi adam olurlar

Ukela

Bir ara BestGore diye bir site vardı kapatıldı , İşid'in bile tüylerini diken diken edecek olaylar gördüm , bu uyuşturucu kartelleri vahşetin kitabını yazmış.

Malum Şahıs

kapanmadı livegore den devam ediyor

Vatan Aslan

Meksika'da halk için gayet sıradan şeyler halini almış bu görüntüler. Uyuşturucu kartellerinin çatışmalari sebebiyle yaşanan cinayetler. Dirtabozun biride çı... Devamını Gör