Görüş Bildir
Haberler
Mekan Seçimi Çok Önemli: İlk Buluşmanızı Gerçekleştireceğiniz Kişiyle Nasıl Bir Yerde Buluşmalısınız?

etiket Mekan Seçimi Çok Önemli: İlk Buluşmanızı Gerçekleştireceğiniz Kişiyle Nasıl Bir Yerde Buluşmalısınız?

İlk buluşma çiftlerin en çok heyecanlandıkları anlardan. İlk buluşmada mekan çok önemli. Bu ilk buluşmanın gerçekleşeceği mekanı seçerken her iki tarafın rahatı da düşünülmeli. İlk buluşmanızda mekanı nasıl seçeceğinizi merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk buluşmada çiftler çok heyecanlı oluyor. Bu heyecanı bastırmada mekan seçimi çok önemli.

Her iki tarafı da rahat ettirecek bir mekan seçerek buluşmanın çok daha iyi geçmesini sağlayabilirsiniz.

Öncelikle mekanı seçerken dikkat etmeniz gereken bazı şeylerden bahsedelim...

İlk buluşmada en önemlisi her iki tarafın da rahat olması. Buluşacağınız yerin konforlu olmasına dikkat etmelisiniz. Bu yeri seçerken sadece kendi rahatınızı da düşünmemelisiniz. Karşı tarafın da rahatı önemli.

Buluşacağınız yerin ikinizin de ilgi alanına uygun olduğundan emin olmalısınız.

Ortak ilgi alanlarınızı belirleyerek buluşacağınız yeri ona göre seçebilirsiniz. İkiniz de müzikle yakından ilgileniyorsanız canlı müzik yapan bir mekanda oturabilirsiniz.

Konuşmayı zorlaştıracak mekanları ilk buluşma için seçmemelisiniz.

Gürültülü veya çok kalabalık mekanlarda konuşmanız zor olacağı için ilk buluşma için uygun değil. Sakin bir yerde hem daha rahat olabilir hem de konuşabilirsiniz. Bir parkta yürüyerek ya da sahil kenarında oturarak ilk buluşmanızı gerçekleştirebilirsiniz.

İlk buluşmada biraz daha eğlenceli bir şeyler yapmak istiyorsanız ortak zevklerinize uygun bir aktivite seçebilirsiniz.

Eğer ikiniz de sakin bir ortam yerine daha eğlenceli bir şey yapmak isterseniz buna uygun aktiviteler planlayabilirsiniz. İlk buluşma için golf, bowling veya sinema gibi etkinlik planı yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk buluşma için saati saatine bir plan hazırlamış olabilirsiniz. Ancak planınızda mutlaka esneklik payı bırakmalısınız.

Planınız istediğiniz gibi gitmezse o zaman her iki tarafın da rahat edeceği başka bir plan yapabilmelisiniz. Bu konuda olabildiğince esnek olmalısınız.

Bu önerilerden sonra şimdi de ilk buluşma için tercih edebileceğiniz bazı mekan önerileri verelim...

Restoranlar ilk buluşma için ilk akla gelen mekanlardan.

İlk buluşmanız için şık ve sade bir restoran seçebilirsiniz. Bu sayede romantik bir ilk buluşma gerçekleştirebilirsiniz. Sessiz bir restoran ortamında rahat bir şekilde iletişim kurmanız da mümkün.

Daha samimi bir ilk buluşma için kafeleri tercih edebilirsiniz.

Sıcak bir kafe ortamını ilk buluşma için tercih ederek rahatça sohbet edebilir ve birbirinizi tanıyabilirsiniz. İlk buluşmanızda samimi bir ortam istiyorsanız tercih edeceğiniz mekan kafeler olabilir.

İlk buluşmanız sıcak havalara rastlıyorsa o zaman seçeneğiniz çoğalıyor. Güzel havayı değerlendirerek dışarıda bir plan yapabilirsiniz.

Bol güneşli havalarda gerçekleştireceğiniz buluşmalarda açık alanda olmayı düşünebilirsiniz. Ormanda yürüyüş veya piknik yapabileceğiniz gibi sadece dışarıda oturarak sohbet de edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğer buluşacağınız kişi de siz de sanat meraklısıysanız ilk buluşma yeriniz belli!

Sanat meraklısı biriyle buluşacaksanız ilk buluşma için tercih edeceğiniz yer bir sanat galerisi veya müze olabilir. Ortak noktalarınızı görerek birbirinizi yakından tanımak için bundan daha iyi bir fırsat olamaz.

Sinema en klasik buluşma mekanlarından. İlk buluşma için de sinemayı tercih edebilirsiniz.

Sinema hem rahat hem de samimi bir ilk buluşma isteyenlerin tercih edebileceği mekanlardan. İkinizin de ilgisini çeken bir film seçerek keyifli bir ilk buluşma gerçekleştirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
5
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın