Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Ali Erbil Yeni Projeye mi Hazırlanıyor? "Çarkıfelek'i Çok Özlüyorum!''

Mehmet Ali Erbil Yeni Projeye mi Hazırlanıyor? "Çarkıfelek'i Çok Özlüyorum!''

Çarkıfelek yarışmasıyla milyonları eğlendiren Mehmet Ali Erbil, geçirdiği talihsiz kaza sonrasında 8 aylık boyunca yoğun bakımda tedavi görmüştü. Erbil'in uzun süre yatarak tedavi görmesi nedeniyle kasları erimeye başlamıştı. Bu nedenle elektromanyetik alan cihazı ile tedavisine devam ediliyor. Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen Mehmet Ali Erbil, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Ünlü şovmen aklında yeni bir projesi olduğunu söyledi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Etiler'de iftar yapmak için arkadaşlarıyla bir araya geldi. Mekan çıkışı kameralara yansıdı. Erbil, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Mehmet Ali Erbil Youtube kanalı açma hazırlığı yapıyor.

Mehmet Ali Erbil Youtube kanalı açma hazırlığı yapıyor.

Yeni bir proje hazırlığında içinde olduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil, sohbet ettiği basın mensuplarına bir YouTube kanalı açmayı düşündüğünü de söyledi. Erbil, 'Z kuşağına ulaşmak için bu projeyi gerçekleştireceğim. Konuklu olacak, her hafta bir konuk ile söyleşi yapacağız' dedi.

"Çarkıfelek'i Çok Özlüyorum!''

"Çarkıfelek'i Çok Özlüyorum!''

Mehmet Ali Erbil'in projelerden bahsetmesi üzerine bir muhabir ‘Çarkıfeleği özlüyor musunuz?’ sorusunu sordu. Erbil ‘'Evet ben de çok özlüyorum. İnsanlar oruçlarını açtıktan sonra Çarkıfelek'i izlemek için ekran başına geçerdi, bir klasikti. Şimdi her şey değişti. İzleyiciler, televizyon programları değişti, her şey farklı oldu’’ diyerek yanıt verdi.

"Nereden bulmuş orayı!"

"Nereden bulmuş orayı!"

Basın mensupları Erbil'e, 7. kez evlilik hazırlığı yapan barıştığı arkadaşı Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten ile Prag'da nikah masasına oturacağını hatırlattı. Mehmet Ali Erbil ise 'Nereden bulmuş orayı!' diyerek, çevresindekileri güldürdü.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın