Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Ali Erbil 'Evlilik' Konusu Üzerinden Seda Sayan'a Takıldı: ''Yedinciye Gidemezsem, Sekizinci Nikahına''

Mehmet Ali Erbil 'Evlilik' Konusu Üzerinden Seda Sayan'a Takıldı: ''Yedinciye Gidemezsem, Sekizinci Nikahına''

Uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil, küs olduğu Seda Sayan İle geçtiğimiz yıl Eylül ayında barışmıştı. Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'in, 8 aylık bir yoğum bakım süreci sonrasında kasları erimeye başlamıştı. Mehmet Ali Erbil, Kartal'daki bir sağlık merkezinde iyileşmek için elektromanyetik alan cihazı ile tedavi görüyor. Tedavi esnasında da espri yapmaya devam eden Erbil, barıştığı ve yedinci evliliğine hazırlanan Seda Sayan'a takıldı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Ali Erbil, Tolga Yüce'nin 'Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar' sözünü Instagram'da paylaşması üzerine yaşanan olayların ardından Seda Sayan ile küsmüştü. Seda Sayan 2021 yılının Eylül ayında konserine gelen Erbil'i sahneye davet ederek barıştıklarını göstermişti. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Erbil, tedavi gördüğü sağlık merkezinde basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

''Yedinciye Gidemezsem, Sekizinci Nikahına''

''Yedinciye Gidemezsem, Sekizinci Nikahına''

Mehmet Ali Erbil'e sorulan 'Seda Sayan yedinci evliliği yapıyor. Siz 4’te kaldınız. Sizin 5, 6 olacak mı'' sorusuna, 'Ona yetişmeme daha çok var. 6’ncıya gidememiştim. '7’nciye kısmet' dedim. Bak 7’nci geldi. Şimdi 7’nciye gidemezsem, kısmet 8’nci nikahına giderim” diyerek güldürdü.

“Aşkın Yaşı Olmaz ki''

“Aşkın Yaşı Olmaz ki''

Magazin dünyasında ara ara kendinden küçük isimlerle adı geçen Mehmet Ali Erbil, 'İlişkilerde yaş farkına nasıl bakıyorsunuz?” sorusuna, “Aşkın yaşı olmaz ki. Bu planlama, programlama değil. Aşkta yaş olmaz” yanıt verdi.

''Oğlum Sanat, Oyunculuk Düşünmüyor...''

''Oğlum Sanat, Oyunculuk Düşünmüyor...''

Eski sağlığına kavuşmak için mücadele veren Erbil, “İleride oğlunuzun sizin sektörde olmasını ister misiniz?” sorusunu, '“Yok, istemem. Onun başka düşünceleri var. Sanat, oyunculuk düşünmüyor. Başka sektör olabilir” diyerek cevapladı.

''Benim Güldüğüm Şafak Sezer Var”

''Benim Güldüğüm Şafak Sezer Var”

Ünlü şovmen kendisine sorulan “Serdar Ortaç 'Popun kralı benim' dedi. Komedi dünyasının, şov dünyasında kralı kim?” sorusuna, “Kral olarak adlandırmak yanlış olur. Benim beğendiğim, benim güldüğüm Şafak Sezer var” dedi.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın