Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Akif Ersoy Ölümünün 85. Yıl Dönümünde Anılıyor! Mehmet Akif Ersoy ile İlgili Sözler ve Mesajlar...

Mehmet Akif Ersoy Ölümünün 85. Yıl Dönümünde Anılıyor! Mehmet Akif Ersoy ile İlgili Sözler ve Mesajlar...

İstiklal Marşı’mızın ve Safahat’ın unutulmaz şairi Mehmet Akif Ersoy, aziz milletimizin destan yazdığı istiklal mücadelemize tüm ruhuyla, tüm benliğiyle katılmış, sözleriyle, şiirleriyle milletimizin hislerine tercüman olmuş, en zor gününde milletimize umut aşılamıştır. Bugün Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 85. yıl dönümü. Mehmet Akif Ersoy'un vefatının yıl dönümü nedeni ile vatandaşlar minnet duygularını anlatan mesajlar yayınlamaya başladı. İşte Mehmet Akif Ersoy ile ilgili sözler ve mesajlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri kapsamında '2018 Yılı Vefa Ödülü'ne layık görülen Akif, 'vatan şairi' ve 'milli şair' olarak da Türk insanının kalbindeki yerini koruyor. İstiklal marşı yazarı ve Türkiye Cumhuriyetinin ilk millet vekilleri arasında yer alan Mehmet Akif Ersoy, ölüm yıl dönümünde anılıyor. Vatandaşlar Mehmet Akif Ersoy ölüm yıl dönümü nedeni ile mesajlarını yayınlamaya başladı. İşte,  Mehmet Akif Ersoy ile ilgili sözler ve mesajlar...

Mehmet Akif Ersoy Yıl Dönümü Mesajları

Mehmet Akif Ersoy Yıl Dönümü Mesajları
  • Vefatının 85 yıl dönümünde İstiklal Marşımızın yazarı, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u saygı ve rahmetle anıyoruz.

  • İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u vefatının 84. yılında rahmetle ve hürmetle yad ediyorum.

  • Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, vefatının 84. sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

  • Bu milletin evlatlarına; nice kıymetli eser ve bir milli şuur armağan eden İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 84. yılında saygı, rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

  • Bağımsızlık ruhunu ve bu toprakları nasıl kazandığımızı anlatan eşsiz eserini, milletimize armağan eden Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle anıyoruz.

  • İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u aramızdan ayrılışının 84. yılında rahmetle anıyoruz.

  • Bizlere milli marşımızı, Türk edebiyatına ise ölümsüz eserler kazandıran şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 84. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

  • İstiklal Marşımızın Büyük Şairi Mehmet Akif Ersoy’u, doğum ve vefat yıl dönümünü kapsayan 20-27 Aralık “Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası”nda saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mehmet Akif Ersoy Sözleri

Mehmet Akif Ersoy Sözleri
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın