Görüş Bildir
Haberler
Meğer Her Şeyin Kolayı Varmış! Acilen Yapmayı Bırakmanız Gereken 14 Yanlış

etiket Meğer Her Şeyin Kolayı Varmış! Acilen Yapmayı Bırakmanız Gereken 14 Yanlış

Aysima
17.01.2019 - 12:22 Son Güncelleme: 18.01.2019 - 17:59

Hayat, günlük işlerinizi daha kolay halletmenize yarayan ufak hilelerden ibarettir. Ama sanıyoruz ki bizim doğamızda, işleri gereksiz bir şekilde karışık hale getirmek ve ufak basit hileleri görmezden gelmek var. Derhal yanlış yapmayı bırakmanız gereken şeylerin listesini sizler için toparladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. İçecekleri soğutmak

14. İçecekleri soğutmak

İçecekleri anında soğutmak için hemen bir küçük tüyo verelim. Şişenin etrafına ıslak bir kağıt havluyu sarıp, şişeyi buzluğa atın. Şişeniz 500 ml ise 15 dakika gibi kısa bir süre içinde buz gibi soğuk içeceğiniz hazır. Daha büyükse bekleme süresini uzatabilirsiniz. Metal bir pipet kullanmanız içeceği daha uzun süre soğuk tutmanıza yardımcı olurken, tadı daha iyi almanızı sağlar ve aynı zamanda çevreyi korumuş olursunuz.

13. Elma yemek

13. Elma yemek

Sağ taraftaki görüntü tam bir klasik elma yeme şekli, kabul ediyoruz. Fakat bir elmayı yandan yiyerek, meyvenin yaklaşık üçte birini çöpe atmış oluyorsunuz. Üstten başlayıp aşağı doğru yemek (veya tam tersi), meyvenin hemen hemen hepsini yemenize yardımcı oluyor. Bu sayede cebinize kalacak parayı bir düşünün.

12. Diş macununu sıkmak

12. Diş macununu sıkmak

Evinizin yanındaki markete gidip de yeni bir diş macunu alma yükünden kurtulmak için insanlar tüpten sıkabildiği kadar macunu çıkarmaya çalışıyor. Size bir önerimiz daha var: Tüpü kesebilirsiniz. Böylece hem diş macununa daha kolay ulaşırsınız, hem de sıkmaya uğraşırken içinde kalmış tüm macuna ulaşabilirsiniz.

11. Muz soymak

11. Muz soymak

Muzlar bütün hayatınız boyunca sizi yalan söyleyip kandırmış. Şu üstteki sapı görüyor musunuz? Hani bütün muz demetine bağlı olan. Oradan açmanın daha kolay olduğunu düşünebilirsiniz, ama bunların hepsi bir aldatmaca. Muzu altından açmak daha az kirliliğe neden olacaktır.

10. Pizza yemek

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Tırnaklarınızın kendi kendine kurumasına izin vermek

8. Kıyafetlerinizi ütüyle ütülemek

7. Fotoğraflarda gülümsemek

7. Fotoğraflarda gülümsemek

Eğer fotoğraf çektiriyorsanız, dişlerinizi göstererek rahatça gülmelisiniz. Gözlerinizi hafif kısarak poz vermeniz de, daha samimi bir görüntü elde etmenize yardımcı olur.

6. Anahtarlarınızı karıştırmak

5. İpleri kutuda veya yakınlarında bırakmak

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Tamamen açılmış boya kutusu kullanmak

4. Tamamen açılmış boya kutusu kullanmak

Boyayı direk olarak kutusuna fırçanızı daldırarak kullanıyorsanız, etrafı kirletmeniz an meselesi. Ağız kısmını kesecek şekilde kutunun etrafına bir lastik bant yerleştirin. Böylece fırçanızı etrafı batırmadan kolayca silebilir, boyanın akmasını da önlemiş olursunuz.

3. Haşlanmış yumurta soymak

3. Haşlanmış yumurta soymak

Bazen haşlanmış yumurtayı soyması öyle zor bil hal alıyor ki keşke omlet yeseydim diyorsunuz. Yumurtalar haşlandıktan sonra, onları hemencecik buzlu suya koyarsanız sorun çözülmüş olur. Buzlu su yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır. Fakat öncesinde yumurtaların yeteri kadar piştiğinden emin olun, yoksa ortalığı batırabilirsiniz.

2. İçecek kutusuna pipet koymak

2. İçecek kutusuna pipet koymak

Normalde gazlı içeceğiniz açarsınız ve pipeti yerleştirip içmeye başlarsınız. Pipet bir oraya bir buraya kayar durur. Bunu durdurmak için, açma halkasının içine pipetinizi yerleştirirseniz, işinizi kolaylaştırmış olursunuz.

1. Ayakkabınızdaki her bağcık deliğini kullanmamak

1. Ayakkabınızdaki her bağcık deliğini kullanmamak

Koşmayı seviyorsanız, muhtemelen bir koşu ayakkabınız vardır. Ayakkabınızı bir kontrol edin, belki resimdeki gibi ekstra bağcık deliklerine rastlarsınız. Bağcıklarınızı ters taraflardan takın, sıkıca bağlayın. Bu bağlama şekli topuk bölgesinde daha fazla destek verir.

Verdiğimiz tüyolar hakkında ne düşünüyorsunuz? Benzer tüyolarınızı yorumlara bekliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
618
359
74
50
32
30
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elena Claire Carter

#6 Lütfen, tekrar söylüyorum bakın LÜTFEN anahtarınızı fotoğrafta gösterildiği şekilde ~kapıya giren kısmını~ boyamayın. Ben bu sebepten dolayı kapıda kalmış... Devamını Gör

Pembepati

Ben de onu düşündüm bi an. Demek ki doğruymuş saol:)

sinan

emek harcamışsın eyvallah ama çok boş bilgiler kusura bakma

Hipergrafi

#2 Açma halkası