Görüş Bildir
Haberler
Meerkat, Android İçin Hazırlanıyor

Meerkat, Android İçin Hazırlanıyor

Batuhan
17.04.2015 - 10:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha çok genç ve geleceği oldukça parlak görülen Meerkat, iOS tabanlı cihazlarınız üzerinden canlı yayın akışı oluşturmanızı sağlayan bir uygulama. Uygulamayı, Twitter hesabınıza bağladıktan sonra yapacağınız yayını bir link ile doğrudan Twitter hesabınızdan görüntülenmesini sağlayabiliyorsunuz.

Üstelik Meerkat'da yapacağınız yayınlar da Snapchat' de olduğu gibi sadece tek seferlik bir görüntülenme özelliğine sahip, ancak yaptığınız yayınları daha sonradan YouTube üzerinden yayınlamak istiyorsanız, bu kayıtları bir video klibine dönüştürerek cihazınıza kaydedebiliyorsunuz.

Başta da belirttiğim gibi, Meerkat daha çok genç bir uygulama ancak şu ana kadar yapılan haberlere göre, birçok medya platformundan tam puan almış gibi görünüyor.

Uyuglamayı daha çok kullanıcı ile buluşturmak üzere çalışmalara başlamış olan Life On Air , Meerkat için birkaç yeni özellikle birlikte bir Android Beta sürümü oluşturmuş. Twitter kullanıcı adınızı da belirterek başvuru yapabileceğiniz bir Google anketi ile, başvurunuz kabul edildiği takdirde, Android için Beta Meerkat sürümünü deneyebilir ya da iOS için Meerkat'ı indirebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/meerkat-androi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0